2777
2789
عنوان

سریعتر باردار شو

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 53 پست
فدات شم اگه قابل باشم چرا که نه عزیزم قطعا برای همه دعا میکنم حاجت روا باشم و شما عزیزم که خدا بهت ن ...

ممنونم😍الهی که نی نی صحیح و سالم و به موقع به دنیا بیاد♥️

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم😍الهی که نی نی صحیح و سالم و به موقع به دنیا بیاد♥️

فدات شم 😘😘😘🫂

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

سر دخترم خوندم خیلی آروم بود الان از بس فشار عصبی روم بود نمیخاستم بخونم حالا از امروز شروع کردم روز ...

نه عزیز دلم 

فقط بخون

حتی اگر بلند هم نخوندی آروم خوندی عیبی ندارد

همینکه بخونی چون چشم تو میبینه گوس تو می‌شنوه روی خون تو تاثیر می‌ذاره و خون تو هست که بچه رو میسازه

حالا دوست داشتی آخرش فوت کن به میوه و میوه رو بخور 

اون رو برای سوره حضرت یوسف میگن و سیب

این ولی هرروز باید بخونی سوره حضزت مریم و سوره حضرت یوسف

کم کم حفظ میشی تند میخونی 

دوستای من انجام دادن خیلی بچه هاشون خوشگل و باهوش شد 

نه عزیز دلم  فقط بخون حتی اگر بلند هم نخوندی آروم خوندی عیبی ندارد همینکه بخونی چون ...

باش قشنگم حتما انجام میدم بیشتر از همه چی برام اعصابش مهم چون شرایط روحی خوبی ندارم نمیخام ادیت بشه و روش اثر بگذاره

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

باش قشنگم حتما انجام میدم بیشتر از همه چی برام اعصابش مهم چون شرایط روحی خوبی ندارم نمیخام ادیت بشه ...

عزیزم دست راستت رو‌بذار روی قلبت سوره انشراح بخون اونقدر بخون که حس کنی آروم شدی

هروقت باز ناراحت شدی تکرارش کن

انقدر این تاثیر داره به هرکس گفتم جواب داده تاحالا خداروشکر

خودمم تربار انجام دادم جواب داده

عدد نداره اونقدر بخون که آروم شی

ضمنا بسم الله هر سوره آیه اول اون سوره هست و با بقیه بسم الله ها فرق داره

پس وقتی میگی به نیت آیه اول سوره انشراح بگو

بسم الله کلید باز کردن تاثیرات هرسوره هست که اگر به نیت آیه اول هم‌ن‌سوره نگی اثر خودشو نمی‌ذاره

پس حواست باشه

عزیزم دست راستت رو‌بذار روی قلبت سوره انشراح بخون اونقدر بخون که حس کنی آروم شدی هروقت باز ناراحت ش ...

باش قشنگم مرسی حتما این کار میکنم و قبل شروع بسم الله میگم 

الهی خدا بهترین بچه دنیارو نصیبت کنه عزیزم 

فدات شم 😘😘😘😘