2777
2789

من فک کنم فشارم پایینه هفته ۱۳ هستم با غذا چندباری خیارشور خوردم فرداش رفتم فشارم بهداشت گرفت ۱۰ روی ۶ بود میگم از کی رعایت کنم شوری نخورم دیگه؟

اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون)   ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من زیر۱۳نمیاد😭

زیاد سوری نخور 

غذای سالم بخور مرتب غذا بخور فشار هی بالا پایین شه هم برا خودت بده هم بچه 

از هفته ۲۰ب بعد میگن مسمومیت بارداری خدایی نکرده اتفاق میفته برا کسایی ک فشار بالا دارن و چاقن بیشتر

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

منم هفته ۳۰هستم شوری نمیخورم نمک غذاهام معمولیه.

اماگاهی اوقات ورم میکنم فشارم همیشه نرماله وزنمم۱۰۰کیلو شدم😭😭😭

من مامان سه تا نفسم❣️🥰 دخترم عمرم🥰پسرم جیگرم🥰فندق روهم فهمیدم پسره❣️میشه واسه تو راهیم صلوات بفرستید🙏❣️