2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجوریه؟

یه نفرو میشناسه بر اساس کلمات اسم میگه کدوم اسم اقبال بهتری داره 

من چیزی نمیدونم راجبش اونم فقط همینو گفت

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
چجوری روی سرنوشت تاثیر داره؟ میشه یه کم مثال بزنید من خیلی واسم سواله همیشه

اینو از چند نفر که یجورایی حس ششم داشتند وطالع رو می‌گرفتند متوجه شدم که بخت وسرنوشت هر کسی با اسمی که براش انتخاب میشه تعیین میشه وحتی اگر بعدها اسمش هم تغییر بده دیگه فایده نداره 

تو سایت اسمش علم اسما بود رفتم بعد ۳۰۰ تومن دادم اسمایی که به اسم من و شوهرم خوب در میومد فایلشو خری ...

اخه میگن ربطی به اسم پدر نداره. فقط اسم و فامیلیه مادر لازم و تاثیر گذاره

اینو از چند نفر که یجورایی حس ششم داشتند وطالع رو می‌گرفتند متوجه شدم که بخت وسرنوشت هر کسی با اسمی ...

ای بابا ☹️

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
چجوری انتخاب کردی؟ یادم بده لطفاً 

اگه نمیخوای پول بدی بنویس محاسبه ارتعاش اسم بعد یه سایتایی هست که برات رایگان مخاسبه میکنه طبق اسم تو و شوهرت بعد میگه خوب یا نه....باید اشرافی عالی خوش قدم در بیاد   اینجوری شاید صدتا اسم انتخاب کنی ولی بد باشه من حوصله نداشتم تک تک بزنم یدفعه فایل رو خریدم...البته اخرشم خودم یه اسم دیگه گزاشتم عرفانی عالی خوش قدم اینم خوبه ولی یه درجه از اشرافی پایین تره اشکال نداره دیگه این اسمو اخه بیشتر دوست داشتم  دیانا شد برای من🥰

2810