2777
2789
عنوان

به دادم برسید دندونممممممممممم

149 بازدید | 18 پست

دندون درد امونم و بریده 

چیکار کنم؟؟؟؟؟ قرص و مسکن اثر نداره 

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دندونپزشک 

رفتم گفت باید عصب کشی بشه ، ۳ تا لیدوکائین زد اما بی حس نمیشه 

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚

سریع یه شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بزار ۱۵ دیقه ای خوب میشی 

راه حلش همینه فقط اگه ندارینم یکی رو بفرست بگیره من از دندون درد داشتم زمینو گاز میزدم فقط شیاف ارومم کرد

میشه برای سالم بغل گرفتن نی‌نی کوچولوم نفری یه صلوات بفرستین👼🏻❤️
آبسه کرده؟

عصب کشی میخواد رفتم دکتر ۳ تا آمپول زد اما بی حس نشد قرص داد که عفونتش بخوابه یه مدت خوردم قطع که کردم بازم درد گرفت

ببین زیر اجاق گازو روشن کن دوتا قند بنداز روی قاشق و قاشق بگیر روی شعله تا قند ها آب بشن بعد فلفل قرمز بهشون اضافه کن با گوش پاک کن بزار روی دندونت تمام...

1399/12/12 بهترین سال و روز و تا 1400/9/16 از آن روز دیگر هیچ چیز مثل قبل نشد...
عصب کشی میخواد رفتم دکتر ۳ تا آمپول زد اما بی حس نشد قرص داد که عفونتش بخوابه یه مدت خوردم قطع که کر ...

دندونی که به عصب برسه همینه 

مدام از اب نمک استفاده کن منم همینجوری بودم جونم در میومد هیچ قرصی هم جواب نمیده

اب نمک میزدم عفونتش بهتر شد فقط نمکش زیاد بزن