2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سریع برو دکتر، منم هفته ۸ این بلاسرم اومد رفتم سونو بچه سالم بود بعد دکتر احمقم دوز بالای پروژسترون داد خون رسانی به جنین قطع شد و طفلی قلبش وایستاد ، دکتر خوب بروووو حواستو جمع کن استرس نگیری

عزیزم سریع برو دکتر، منم هفته ۸ این بلاسرم اومد رفتم سونو بچه سالم بود بعد دکتر احمقم دوز بالای پروژ ...

وای چیکار کنمم 🥲 دوتا سابقه ی سقط دارم 

دکترا هیچی براشون مهم نیست 

نترس عزیزم شیاف بزار دکتر برو و استراحت کن منم تا هفته ۱۳ داشتم 

خدا کنهه برامنم همینطور باشه ، شما هم ترشح زیاد داشتید قهوه ای بود؟ من حالت چرک و عفونته یه بارهم حالت قهوه ای اومد 

من تو دو تا بارداریم داشتم،  استراحت کردم و شیاف گذاشتم، از هفته ی ۱۲ دیگه قطع شد و بسلامتی هر ...

خدارو شکر عزیزم 

من دوتا بارداری قبلیم داشتم بعد سقط میشدن 😢😢

واسه همین خیلی نگرانم تا عصر برم دکتر 

خدا کنهه برامنم همینطور باشه ، شما هم ترشح زیاد داشتید قهوه ای بود؟ من حالت چرک و عفونته یه بارهم حا ...

شیاف پروژسترون زیاد نزاری ، توخداااااا حواستو جمع کن شیاف زیاد استفاده کنی خون رسانی به جنین رو قطع میکنه