سلام ی پسر نوجوان دارم که به شدت پرخاشگر فحاش عصبانی وپر جنب وجوشه خیلی منو پدرش غصه میخوریم چند جا تحقیق کردم همه علایم بیش فعالی رو داره وقتی ی اشتباهی میکنه پدرش با کتک ومن با همدلی وصحبت ونصیحت بعد قول میده تکرار نشه ولی به دوروز نمیکشه دوباره روز از نو روزی از نو عاجزانه ازتون التماس کمک دارم اگ راهکار یا در مانی دارین بهم بگید پدرش خیلی تعصبیه قسم میخوره میگه یا اینو میکشم یا خودم به هیچ وجه هم پیش مشاور نمیاد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
الان مال همه همینه ..داداش من بدتر بود از رو درو دیوار فرار میکرد همش تو مدرسه بند نمیکرد هی مدیر و معاون زنگ میزدن ک فرار کرده...الان ۲۲ سالشه ببینیش باورت نمیشه این همونه ۶ صبح عین بچه ادم پا میشه میره سرکار فقط بفکر پول دراوردن و شغلشه...یه شیطنتاییم این وسط داره که طبیعیه ولی خیلی خوب و عاقل شده بفکر ایندشه ...
واسه حل مشکلتون دعا میکنم.دوست داشتی برای قبولیم دعاکن
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.