2777
2789
با این فرمون پیش بری ازدواج نکنی سنگین تری ینی چی چون برای خواهرشورت کفش خریده برای تو نخریده طلاق ...

من برا کفش نمیخوام جدا شم تاپیکامو بخونی متوجه میشی

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا زنشه ها اولویت نباید زنش باشه؟ تعجب میکنم میگین چیزی نشده که همین ک اولویت محسوب نشده خودش مسئله اس کفش مهم نی .

عزیزم سنتم خیلی کمه از مشاور هم اگر میتونی کمک بگیر چون خودت سیاست و تجربه کافی نداری ک قضیه رو تنهایی درست کنی باید یاد بگیره اول زنش بعد بقیه خودتو بد بخت نکنی 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
یعنی واااااقعا برا اینکه برا خواهرش خرید کرده میخوای جدا شی  انقد مسئله پیش پا افتاده ایه که خ ...

کی کفت من برا مفش میخوام حدا شم من داشتم حرف نامزدمو میکفتم تاپیکای قبلیمو ببین متوجه میشید

بله میتونی عوضش کنی من همسرم همش در اختیار خانوادش بود عوضش کردم مطیع منه طرف منه عین کوه پشتمه من ب ...

چجوری عوضش کردی و سیاست به خرج دادی

وضعشون خیلی خوبه 

پس حق ناراحتی داری واقعا چرا ک اونا حتی خودشون باید واست خرید بزنن 

ولی میگم علت طلاق نیست

بدون دعوا بشین حرف بزن باهاش

من هم ن نامزدی نه عقد از شوهرم چیزی نمیخواستم اونم هیچی ب هیچی😂البته بیکار بود اون موقع و هر چی داشتیم میخوردیم 

ولی خب الان ک ازدواج کردیم خوبه 

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟
بله اگه بخوای میتونی ولی خوب سخته همه ی مادرا اینو میگن چون واقعیتش راستم هست، نمیشه با هر اشتباه، ...

پس چکار کنم بهش علاقه مند شما و اونم ادم شه

چقدر  چشم تنگید خب خریده که خریده اینقدر سخت نگیر دو روز دیگه جدا شی بازم ممکنه ازدواج خوبی نکن ...

چه ربطی به چشم تنگی داره مگه من برا کفش میخوام جدا شم تاپیکای قبلیمو بخون متوجه میشی

چجوری عوضش کردی و سیاست به خرج دادی

بله عزیزم باسیاست اونا زیر گوش همسرم ازمن بد میگفتن خوشحال بودن ما باهم بد بشیم منم همه چیشونو تو ذهنم ثبت کردم روزی ک همسرم ب حرفام رسید گفت فکر نمیکردم اینقدر خوب باشی نمیذاشتن بشناسمش فامیلای همسرم هم همیشه میگن همسرت از کجا ب کجا رسوندی

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

بابا زنشه ها اولویت نباید زنش باشه؟ تعجب میکنم میگین چیزی نشده که همین ک اولویت محسوب نشده خودش مسئل ...

چکار کنم به نظرت

منم مشکلم همینه که الویتش نیستم

پس حق ناراحتی داری واقعا چرا ک اونا حتی خودشون باید واست خرید بزنن  ولی میگم علت طلاق نیست بد ...

اره اونا خودشون نمیخرن نامزدمو هم نمیزارن

علت طلاق نکفتم کفشه منظورم اینه که نامزدم اگه چیزی میخره نصف پولشو به یه بهانه ایی از مامانم کیگیره پسرداییمه

بیشتر از این عصبی سدم به مامانم گفته دیانا برام اخمه و ناراحته که من برا خانوادم خرج میکنم

اره اونا خودشون نمیخرن نامزدمو هم نمیزارن علت طلاق نکفتم کفشه منظورم اینه که نامزدم اگه چیزی میخره ...

میدونم چی میگی تو ناراحتیت اینه اولویت شوهرت نیستی

چیکار میشه کرد ازدواج فامیلی این چیزارم داره 

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟
2810