2777
2789

اگ در جریان تاپیک های قبلی باشید

این مهمون ها اومدن دهن مارو سرویس کردن از بس بدغذا بودن الان خداروشکر رفتن...

به بابام گفتم مهمون دعوت نکن یا اگ میکنی مارو اینقدر تحت فشار. قرار نده.. آخه پریشب سره سفره شام دعوا کرد باما بخاطر غذا.ابروریزی کرد... بهش گفتم مهمون میاد یا مسافرت میرید من دیگ نه میام سلام میکنم نه دیگ باشما جایی میاممم.. 

بابام خودخواهه چقدر وقتی مهمون میاد ما باید چند روز وایستاده آماده خدمت باشیم بعد عین عزرائیل بالای سر ادمه....آه..

خدایا شکرت بابت حال خوب 

بابای منم مدام مهمون دعوت می کنه.

یعنی هر کی زنگ بزنه حالشو بپرسه سریع میگه چرا نمیای خونمون پاشو بیا و...

درکت می کنم

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

خب جواب چی بود

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابای منم مدام مهمون دعوت می کنه. یعنی هر کی زنگ بزنه حالشو بپرسه سریع میگه چرا نمیای خونمون پاشو ب ...

تمام ریتم و زندگی آدم رو بهم میزنه....

خدایا شکرت بابت حال خوب 
خب جواب چی بود

گفتم دیگ از من توقع نداشته باشید...زنه زخم روده هم داشت هر غذایی نمیخورد‌.انگار اومده بود هتل... آه.. بشین بتمرگ توی خونه ات دیگ...تو ک آدم مسافرتنیستی

خدایا شکرت بابت حال خوب 
گفتم دیگ از من توقع نداشته باشید...زنه زخم روده هم داشت هر غذایی نمیخورد‌.انگار اومده بود هتل... آه. ...

میگم یعنی بابات بهت حق داد؟؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
همچین گفتی مهمون خارجی فکر کردم کجارو میگی ،عرب خارجی حساب نمیشه که

خارج از ایران توی کشور عربی زندگی میکنن..زبانشون عربه..اونوقت تو میگی خارجی محسوب نمیشه

خدایا شکرت بابت حال خوب 
میگم یعنی بابات بهت حق داد؟؟

برام مهم نیست حق بده یا نده.. من حرفمو زدم...دیگ از این ب بعد مهمون دعوت کرد از من توقعی نداشته باشه

خدایا شکرت بابت حال خوب 
😊افغان ها هم خارجی ان پس🤣🤣

بله خارجی ان.. هرکسی که بیرون از ایران زندگی میکنه خارجی محسوب میشه... نکنه شما فک کردی فقط اروپایی و آمریکایی ها خارجین؟؟؟...😑

خدایا شکرت بابت حال خوب 
بله خارجی ان.. هرکسی که بیرون از ایران زندگی میکنه خارجی محسوب میشه... نکنه شما فک کردی فقط اروپایی ...

در حد افغان اگه خارجی حساب میکنی یا کلا حساب میکنیشون که هیچ راحت باش

در حد افغان اگه خارجی حساب میکنی یا کلا حساب میکنیشون که هیچ راحت باش

تبعض ملیتی نداشته باش....یکم شعور داشته باشی بد نیست..تو خودتم توی ایران بدنیا اومدی پس فردا اینجا جنگ بشه خودتم باید برای پناه بری کشورای دیگ.. هیچوقت جنسیت ظاهر کشور خانواده هیچ کس رو مسخره و تحقیر نکن.. چون اینارو ما خودمون انتخاب نکردیم... اگه متوجه این چیزا میشی ک هیچی.. اگر هم متوجه نمیشی که هیچ راحت باش

خدایا شکرت بابت حال خوب