2777
2789
خودتو مرتب کن یه آرایش بکن لباس باز بپوش  یه سالاد هم درست کن

میشه سوالمو جواب بدی

من حواسم نبود بعد یه ماه استوری اکسمو سین زدم

اون شاد بود   

اونم متوجه شد!

الان من واکنشم چی باشه؟؟؟ استوری شاد بذارم یا غمگین

███ فرشته عذاب    🇸🇾 Sirya -----> 🇮🇷 IR    ‌‌ ‌                 ‌   أَعْدَدْتُ لِکُلِّ هَوْلٍ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ لِکُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ رَخَاءٍ الشُّکْرُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ أُعْجُوبَةِ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ لِکُلِّ ذَنْبٍ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ لِکُلِّ مُصِیبَةٍ إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ وَ لِکُلِّ ضِیقٍ حَسْبِیَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ قَضَاءٍ وَ قَدَرٍ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لِکُلِّ عَدُوٍّ اعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ وَ لِکُلِّ طَاعَةٍ وَ مَعْصِیَةٍ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ   . اللَّهُمَّ اجْعَلْ صَلَوَاتِ مَلَائِکَتِکَ وَ حَمَلَةِ عَرْشِکَ وَ جَمِیعِ خَلْقِکَ وَ سَمَائِکَ وَ أَرْضِکَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
غر زدن ت رو کم کنی  بهترین هدیه ست

خیلی سعی میکنم ولی نمیتونم باید بخاطر یه چیزی غر بزنم سرش واقعا دیگه خودمم حالم بهم میخوره از این اوضاع

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توآدم باش اون ازتوکادو نمیخواد🙂

عزیزم لطفا همینجوری نگو بهم 

تاپیک قبلیا رو بخونی میفهمی چی شده 

منم حق دارم 

ولی چشم   

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

من شگرد یاد گرفتم دیگه باهاش کل کل نمیکنم شوهرم مدام گوشیمو چک می‌کنه بدون اینکه من متوجه بشم البته من می‌دونم چک می‌کنه قسمت یاد داشت ها می‌نویسم دل نوشته وهرچه گلایه دارم ازشون می‌نویسم  از مادرش دخترش از خودش خسیس بازی‌اش تحویل نگرفتناش دلشکستناش و....تاالان که گوش شیطون کر خیلییییی جواب داده مثلا دوستداشتم برم خونه مادرشوهرم چون عذاب میکشم واقعا  اینو نوشتم که میرم اونجا عذاب میکشم بااینکه عاشق شوهرم هستم ازش زده میشم خوبیاش یادم می‌ره و......دیگه اصرار نمیکنه که بریم خونه مادرش توهم ازاین شگرد استفاده کن یه پنجره باز کن وبنویس شوهرمو دوستدارم خدایا منو ببخش سبب شدم که اذیتش کنم حالشو بد کنم و؟......بعد اون پنجره رو نبند از سره کنجکاوی شوهرت مطمعن باش میخونه این تاثیرش بیشتره

خب چرا بیرون نری  یرو یه شاخه گل بگیر و بیا غذا هم بزار  یه کیکم بگیر یا شیرینی خامه ای

من‌ تا حالا تنهایی بیرون نرفتم 

چون اینکه تو شیراز هیچکی رو نمیشناسم 

بعد باردارم هستم 

همه جا هم با شوهرم بودم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بهترین هدیه ای که میتونی بهش بدی اینه که یه نامه قشنگ براش بنویسی خیلی طولانی نباشه درحد یه صفحه کافیه

و توش از تلاش ها و زحمت هایی که کشیده تشکر کنی

از کلمات اقتدار آمیز استفاده کن کلمات زیادی عاشقانه آقایون دوست ندارن ولی کلماتی که بهشون احساس مفید بودن و احساس قدرت داشتن میده حالشونو خوب میکنه

و در کنار همه این کارا خواهرم تلاش کن هر روز براش خوب باشی نه فقط وقتایی که ناراحتش کردی یا میخوای از دلش دربیاری...

درمورد غر زدن بگم به مردا فوش بدی خیلی بهتر از اینه که یه زیر سرش غر بزنی و سرزنش کنی ...منظور حرفم اینه که متوجه باشی چقدر فشار وارد میشه بهشون و تلاش کن کنترل کنی اینکار رو و کمتر کنی

موفق باشی ❤️

۲۱ ساله ازدواج کردم در خدمتم ب نظرم خیلی یهویی جبران نکن ب مرور  البته نخوندم چرا با همسرتون ...

سعی میکنم به مرور خودمو بهش نشون بدم که اخلاقم دارم عوض میکنم ولی خیلی سخته 

اگه بخونی میفهمی حق با من بوده. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه سوالمو جواب بدی من حواسم نبود بعد یه ماه استوری اکسمو سین زدم اون شاد بود    اونم ...

بنظرم استوری شاد بزار 

هیچ وقت به طرفت نشون نده که بخاطرش خیلییی غمگین هستی چون وقتی ببینه غمگین هستی اون تو دلش شادیش بیشتر میشه و باعث میشه بیشتر ازت دور شه و مغرور تر شه

استوری شاد بزار 

همیشه هیچ وقت صد خودتو واسه هیچ کس نزار بزار اونم تلاش بکنه

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤
عزیزم لطفا همینجوری نگو بهم  تاپیک قبلیا رو بخونی میفهمی چی شده  منم حق دارم  ولی ...

نه خودمم همینجورم ولی عذرخواهی نمیکنم چون میدونم بعدشم همینجورم البته خودشونم مقصرن😂

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
اینکه غر زدنت رو کم کنی و دیگه بنده خدا رو اذیت نکنی تا با اعصاب آروم بره سر کار خودش بزرگترین هدیه ...

گناه امروز اصلا نمی‌فهمم صبحانه خورد یا نه 

لعنت به من 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم استوری شاد بزار  هیچ وقت به طرفت نشون نده که بخاطرش خیلییی غمگین هستی چون وقتی ببینه غمگ ...

اره من بش نشون دادم با یه دختر دیگه رفیق شدم

بنظرت واکنشش چیه

███ فرشته عذاب    🇸🇾 Sirya -----> 🇮🇷 IR    ‌‌ ‌                 ‌   أَعْدَدْتُ لِکُلِّ هَوْلٍ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ لِکُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ رَخَاءٍ الشُّکْرُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ أُعْجُوبَةِ سُبْحَانَ اللَّهِ وَ لِکُلِّ ذَنْبٍ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ لِکُلِّ مُصِیبَةٍ إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ وَ لِکُلِّ ضِیقٍ حَسْبِیَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ قَضَاءٍ وَ قَدَرٍ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لِکُلِّ عَدُوٍّ اعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ وَ لِکُلِّ طَاعَةٍ وَ مَعْصِیَةٍ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ   . اللَّهُمَّ اجْعَلْ صَلَوَاتِ مَلَائِکَتِکَ وَ حَمَلَةِ عَرْشِکَ وَ جَمِیعِ خَلْقِکَ وَ سَمَائِکَ وَ أَرْضِکَ وَ أَنْبِیَائِکَ وَ رُسُلِکَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ

زیادروی نکن کادو نیاز نیس غذای مورد علاقه ش رو بپز و عذرخپاهی ساده کن

اما مهمترین کار اینه که روی خودت تمرکز کن غر زدن گله از هزارسال پیش و غیره رو بذار کنار وگرنه اونجا که باید اثر نمیکنه

یه خانوم باید کلامش نافذ باشه یعنی وقتی حرف بزنه که تاثیر کنه خصوصا برای همسر و فرزندانش

هر وقت دیدی تو مود غر زدن افتادی برو یه کاری دور از همسرت انجام بده قهر نکن قیافه نگیر برو حتی لباس شسته و تمیز رو تو حموم با دست خیس کن و بشور 

برو کابینتا یا کمدا رو بهم بریز 

فاصله بگیر یا تمرکز کن رو کتابی فیلمی چیزی این عادت رو از سرت بنداز تا زندگی بهتری داشته باشی

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
من شگرد یاد گرفتم دیگه باهاش کل کل نمیکنم شوهرم مدام گوشیمو چک می‌کنه بدون اینکه من متوجه بشم البته ...

راهکار جالبیه 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من‌ تا حالا تنهایی بیرون نرفتم  چون اینکه تو شیراز هیچکی رو نمیشناسم  بعد باردارم هستم&n ...

بالاخره یه روزی باید از ترس الکی دست برداری برو یه شاخه گل بگیر بیار همین 

هیچ اتفاقی هم رخ نمیده