2777
2789

سلام خانمها 

من‌ توی تاپیک قبلیم دیشب گفتم که چه اتفاقی افتاده بود و دیشب به حدی شوهرمو اذیت کردم که الان عذاب وجدان دارم و میخوام براش جبران کنم

یعنی صبح زود ساعت 5 باید میرفت بیمارستان و من دیشب تا 2 اینا یا غر میزدم و گریه میکردم و به زمین و زمان بد و بیراه میگفتم صبی اصلا نفهمیدم چطور رفت سرکار 

خودم خوابم رفته بود 

میخوام امروز که اومد براش یه غذای خوب درست کنم و بهترین غذاش قرمه سبزیه، و یه کادو و هدیه ای چیزی براش اینترنتی سفارش بدم چون خودم شرایط بیرون رفتن تنها رو ندارم. 

چی سفارش بدم؟ و غذا رو چجوری آماده کنم که عاشقانه تر و این حرفا باشه..   و دیگه چجوری میتونم خوشحالش کنم بدونه من خیلی دوسش دارم من زندگیمو کنارش خیلی دوست دارم آخه همش از من غر زدن فقط شنیده 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتو مرتب کن یه آرایش بکن لباس باز بپوش 

یه سالاد هم درست کن 

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

اینکه غر زدنت رو کم کنی و دیگه بنده خدا رو اذیت نکنی تا با اعصاب آروم بره سر کار خودش بزرگترین هدیه است

شام هم قورمه سبزی و سالاد و سبزی خوردن و یه کیک کوچیک یا شیرینی رولت و کادو هم ساعتی لباسی شلواری چیزی بخرکه دوست داره 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک