2777
2789
عنوان

راسته موقع زایمان بمیری میری بهشت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 44 پست
انشالله..همیشه سایه تون بالا سر بچه هاتون باشه..

ممنون عزیزم همچنین شما🦋🌸🪷💞

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
خدا نکنه ایشالله زندگیت پراز خوشی و لبخند بشه سایت برای بچت همیشگی همه ماها مشکلاتی داریم هممون ی ...

آخه بچم مامانی مثل من میخواد چکار کنه من مطمعنم من نباشم مامان بهتری ام گیرش میاد 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه بچم مامانی مثل من میخواد چکار کنه من مطمعنم من نباشم مامان بهتری ام گیرش میاد 

نه اصلا هیچکی حوصله بچه یکی دیگه رو نداره

چجوری دلت میاد اینجوری بگی آخه

فکر کن یکی بجز تو بچتو دعوا کنه و اشکشو دراره

خیلیاهم کتک میزنن

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

حتی سزارین شده باشیم اخه اندزه زایمان طبیعی درد نداره

نخندینا😂

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
نه اصلا هیچکی حوصله بچه یکی دیگه رو نداره چجوری دلت میاد اینجوری بگی آخه فکر کن یکی بجز تو بچتو دع ...

وای نه میکشمش  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

اره توبرنامه زندگی پس اززندگی خانونه میگفت بچه شیرخواره دوماهه داشتم ایست قلبی کردمورفتم ک گفتن پاکی ...

من اون قسمتشو ندیدم کدوم خانوم بود. ی مشهدی بود ک نوزاد داشت کرونا گرفت

یکی دیگم بود ک وضعیتش بد بود تازه زایمان کرده بود 

این فامیلش چی بود؟

وای نه میکشمش    

پس قویتر شو کم نیار عزیزم

من اون قسمتشو ندیدم کدوم خانوم بود. ی مشهدی بود ک نوزاد داشت کرونا گرفت  یکی دیگم بود ک وضعیتش ...

فامیلش یادم نیس بچه ش دوماهه بودواهل بوشهربودشوهرشم نظامی بود

خدایا!من یاغی نیستم✋
پس قویتر شو کم نیار عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا که نه زایمان طبیعی فقط درده ( چون هنوز به دنیا نیومده) ولی سزارین مادری کردن برای نوزاد به همرا ...

دقیقا من که بعدش خیلی درد داشتم اما بازم سزارین رو‌انتخاب میکنم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚