2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم هر بچه ای زمان از پوشک گرفتنش متفاوته ،هر موقع همکاری کرد از پوشک بگیرش ،وگرنه هم خودت اذیت میشی هم بچه ،بعضی اوقات هم (اگر زمان گرفتن از پوشک مناسب نباشه) بچه استرس بهش وارد میشه ممکنه شب ادراری یا...بگیره

یه روز پاشو با خودت تصمیم بگیر که اگه جیش کرد رو فرشات  دعواش نکنی و بزنیش اگه اوکی بودی، پوشکشو باز کن گوشیتو بذار رو نیم ساعت ب نیم ساعت زنگ بخوره 

هربار زنگ خورد بگو بیا بریم جیش کنیم 

قصری خوشگل براش بخر 

برچسب هم بخر بزنه تو دستشویی حال کنه جایزه اش 

اگرم جیش کرد احیانا رو فرش بگو فدای سرت مامی

سه روز اینکازو مرتب انجام بدی یاد میگیره یاد نگرفت دوباره پوشکش کن و رهاش کن یک ماه بعد اقدام کن تامام

من دخترم ۱۷ ماهگی گرفتم البته شبا جیش نمیکرد بچه با بچه فرق داره اگه شبا جیش نمیکنه که وقتش بگیرش

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

اول باید بهش یاد بدی توی دستشویی دیش کنه. دوم یک روز تصمیم بگیری که دیگه پوشکش نکنی و هر یک ربع بیست دقیقه ببریش سرویس

این روند تا 4،5روز ادامه داره یعنی روزی حدود 30 دفعه شاید لازم باشه ببری. پس باید صبور باشی

بعدش میشه هر نیم ساعت و تقریبا 10 روز بعد از شروع میشه هر 1ساعت.بیشتر بچه ها گاهی ول میدن و خودشون رو خیس میکنن کمی یا زیاد. وقتی روز کاملا یاد گرفت میری سراغ شبها. مطمئنا خودش کم کم دیگه شب هم پوشکشو خیس نمیکنه که روندش یک کم طول میکشه 

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️