4 سال عروسی کردیم به هر در که بگین زدیم کلی خرج دوا دکتر کردیم حتی آی وی اف کردیم اما نشد که نشد هم خودم هم شوهرم سالم هستیم نمیدونم چرااا به این مصیبت دچار شدیم اگه کسی میدونه توروخدا ذبگه چیکار کنیم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من ذکر استغفار به دادم رسید .نمیدونم اعتقاداتتون در چه حده .
اگر اعتفاد دارید هر شب یه دور تسبیح بگو
یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
یکی بود بعد 9 سال ناباروری با اصلاح سبک حامله شده بود
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
انقدر رابطه هاتون کمه بعد انتظار دارین از طریق گرده افشانی بچه دار بشین . یعنی با نود درصد اینایی که بچه دار نمیشن صحبت کردم همه رابطه هاشون کم بوده . لااقل روزی دوبار یا یک بار باید داشته باشید تا بچه دار بشید اونم یکسال پشت سر هم هرروز .
گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... "