دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پسر منم دوماهشه هم شیر خودمو میدادم هم شیر خشک رفلاکس داشت اذیت میشد خواب نداشت اصلا چون باید با فاصله دوساعت میدادم شیر خودم کم بود دیگه شیر خودمو قطع کردم شیر خشک میدم کلا خوابشم کمو بیش تنظیم شده الان ساعت ۹ ۱۰ خونرو ساکت و تاریک میکنم رو پام تکون میدم میخوابه روزام اگه بیقراری کنه براش صدای جارو میزارم نیم ساعت بخوابه دیگه خوابالو میشه تا شب
پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
۹۰ سی سی فقط شیر خشک میدی ؟ شیر خودت رو هم شبا میدی ؟ چند بار تو شب بیداری میکنی ؟ وزنش دوبراب ...
شبا با۹۰سی سی هم بیداره یکم سینه خودم میخوره میخوابه تا سه ساعت باز بیدار میشه شیر میخوره میخوابه تا دو ساعت و دیگه نمیخوابه .وزن تولدش ۳کیلو بود الان شده۶
شبا با۹۰سی سی هم بیداره یکم سینه خودم میخوره میخوابه تا سه ساعت باز بیدار میشه شیر میخوره میخوابه تا ...
چون وزنش دو برابر شده میتونه تا ۴ ساعت گرسنگی رو هم تحمل کنه . ب اندازه بهش شیر بده ک اضافه شیر رو برنگردونه اگه هم شیر خودت خوبه یک بار شیر خودت رو بده کامل و دفعه بعد شیر خشک تا معدش سنگینی نکنه. بعد از شیر دادن حتما آروغش رو بگیر . توی تایم شیر دهی شب هم اصلا برق رو روشن نکن با ی نور چراغ خواب ضعیف شیر بده ک خواب از سرش نپره
من نمیدونستم رفلاکس داره پوستم کنده شده بود همم خودش اذیت بود تاپیکامو ببینی میفهمی هفته پیش بردمش دکتر امپرازول داده صب و شب قبل بهش بدم یدونم شربت داده از هفته پیش دیگه هم خوابش بهتر شده همم خیلی بالا میاورد دیگه نمیاره شیرشم گفت نیاز نیست ای ار بدی عوض کردن شیر اخرین مرحله درمان رفلاکسه اگه دارو جواب داد نیاز نیست که فعلا خدارو شکر دارو جواب داده من اکثر بچهای رفلاکسی دورم تمام شیرخشکی ان شیر مادر خیلی باید رعایت کنی خودت
پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵