2777
2789
عنوان

امروز میشه ۵ امین روز ک دخترم تب داره خواهش میکنم کمک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 49 پست
دخترمن وقتی مریض شد به آموکسی کلاو حساسیت نشون داد تمام بدنش ریخت بیرون. گفتن دیگه آموکسی کلاو و سیل ...

عزیزم چند وقت پیش یه خانمی تو بیمارستان  میگفت خودش و بچه هاش همینطورن ولی دکتر براش یه انتی بیوتیک دیگه که تجویز کرده و مشکلی نداشته ...‌ 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
عزیزم چند وقت پیش یه خانمی تو بیمارستان  میگفت خودش و بچه هاش همینطورن ولی دکتر براش یه ا ...

بی فایدست وقتی سرمای بدی خورده باشی دوز پایین تر جواب نمی‌ده گروه کلاو و سیلین قوی هستن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حموم موقع تب خیلیییی بده  چون دمای سطح بدن رو کاهش میده ولی داخل بدن رو نه

حموم که نه ، وقتی دمای بدنش پایین نمیاد من میبرم یه کم آب میریزم رو بدنش از دکترم پرسیرم تایید کرد عزیزم

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک