2777
2789
چقدر نامزدت آرومه قدرشو بدون و یکم سعی کن ملایم تر صحبت کنی.. بخدا شوهر من بود داد میزد میگفت اصلا ن ...

ن بابا آروم نیس 

من ارومم ولی این بار عصبانی شدم

پیام های دیگشو نزاشتم کلی  دعوام کرد و الان قهره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چقدر بد یعنی بهش نرسیدی عزیزم؟ همیشه ارومم اخبار بد عصبانی شدم

نه عزیزم سر همین لج و لجبازیا و از اونطرف فشار خانوادش انقد بهم ریخت که زد زیر همه چیز. داغون شدم مردمو زنده شدم. خیلی مراقب باش الان شرایط حساسی داری. توو همین سایت ببین چقد تاپیک بهم خوردن نامزدیه.

دورت بگردم سمت ما مراسمات عقد با عروسه حتی دخترعممباباش گف پول اراشگا نمیدم دختره از جیب خودش داد و ...

الهی عزیزممم انشالله به عشقت میرسی عزیزم

اره خودمم پشیمون شدم خیلیی

فردا میریم محضر ببینیم چجوری از دلش دربیارم

مثلا به جای اینکه هی بگی نظر خودم نظر اخره و و به ابجیش اهمیت ندی اینطور رفتار کنی: باشه عزیزم ممنو ...

مرسی عزیزمم چقدر خوب گفتین😢

من عصبانی بشم یهو بد حرف میزنم .آخه فکرکردم نظر من مهم نیس دنبال ارایشگاه با ابجیش .

من خیلی ارومم و مهربونم عصبانی شدنی بد حرف میزنم

خودشم گفت تو زندگی بهم احترام بزار احترام ببنی داری دلسردی میکنی و.‌کلی دعوام کرد😭

فردا میریم محضر انتخاب کنیم توروخدا بگین چی بگم از دلش دربیارم

چقدر بد خیلی ناراحت شدم برات عزیزم الان ازدواج کردین یا مجریدن؟؟

الان یکسال از اون روز گذشته. باز یه خاستگار دیگه اومد ۳ ۴ ماه گفت اشنا شیم اونم دو سه روزه رفته و جواب نمیده. دلم پاره پاره ست عزیزم. فقط حفظ ظاهر میکنم. امشب رو عکس پروفایل نامزد خودم گریه میکردم میگفتم اگر فقط یه کم طاقت و تحملش بیشتر بود اگر دستمو دل نکرده بود الان من به این وضع جهنمی نیفتاده بودم. اگر دوست داری شوهرتو خیلی حواستو جمع کن سر مساعل جزیی و کوچیک کوتاه بیاید خدایی نکرده از دستت نره دیگه زخم قلب آدم خوب نمیشه

الان یکسال از اون روز گذشته. باز یه خاستگار دیگه اومد ۳ ۴ ماه گفت اشنا شیم اونم دو سه روزه رفته و جو ...

الهی فداتشم من عزیزم درکت میکنم خیلی سخت میشه

قسمت نبوده 

انشاالله بهترین مرد واست پیدا بشه و کنارش آرامش و خوشبخت بشی

چن سالته؟ من اگه جای پسره بودم یه همچنین اخلاقی میدیدم حتما تموم میکردم این رابطه رو ،حیف این همه س ...

ننن اتفاقا من ارومم و مهربونم اولین باره تند حرف زدم چون بدم میاد کسی ب کارام دخالت کنه 

میشم ۲۳ ساله

ننن اتفاقا من ارومم و مهربونم اولین باره تند حرف زدم چون بدم میاد کسی ب کارام دخالت کنه  میشم ...

ولی اشتباه بزرگی کردی این همه تو ذهنش میمونه 

بخدا هیچی ارزش نداره که برای با عشقت دعوا کنی و دلخوری پیش بیاد 

اگه واقعااا پشیمونی حتما حتما از دلش در بیار 

الهی فداتشم من عزیزم درکت میکنم خیلی سخت میشه قسمت نبوده  انشاالله بهترین مرد واست پیدا بشه و ...

ممنونن عزیزدلممممم به امید خدا تو و نامزدتم یه زندگی پر از عشق و آرامش رو در  پیش داشته باشین💖💖💖💖💖💖💖

2810