2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا تو زندگی مشترک خیلی چیزهای مهمتری تو اولویته تا آرایشگاه وفلان ماکه با چادرسفید رفتیم محضر وعقد کردیم بنظرتون زندگیمون نشد هرچی رو ساده تر بگیرین خودتون اون همه آرامش خواهید داشت

نه والا ناراحت نمیشم اگه پسره خوب باشه هم رو دوست داشته باشن میگم با هم کنار بياید باهاش کنار بیا در ...

درک نمیکنی عروس بودن چیه بحث نمیکنم قبل ازدواجت حتما درباره با پارتنرت صحبت کن

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
به خدا تو زندگی مشترک خیلی چیزهای مهمتری تو اولویته تا آرایشگاه وفلان ماکه با چادرسفید رفتیم محضر وع ...

آفرین 👏👏👏👏👏

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
چجوری باسیاست عزیزم مثلا چجوری میگفتم؟ واقعا عصبانیم کردن

مثلا به جای اینکه هی بگی نظر خودم نظر اخره و و به ابجیش اهمیت ندی اینطور رفتار کنی:

باشه عزیزم ممنون که پرس و جو کردی و ممنون از خواهرت 

یکم دیگه من فکرامو بکنم و مشورت کنم بعدا دوباره با هم به نتیجه میرسیم

مرد ها دوست دارن بهشون احترام گذاشته باشه، و اینکه باید احترام بذاری تا احترام ببینی

شما اینجور بگو ، بگو با همفکری هم و تشکر کن، ولی تهش کار خودتو بکن، فقط به زبون نیار که حرف اخر حرف منه چون من و تو رو جدا میکنی و هر کی واسه خودش گارد میگیره، بیشتر از کلمات جمع استفاده کن بگو دوتایی به نتیجه میرسیم 

و تلاش های کوچیکشم که میبینی تشکر کن ، وقتی ببینه به چشمت اومده اونم سری های بعد برات ذوق و شوق نشون میده و طرفت میاد و کمکت میکنه ولی وقتی ببینه همش منم منم میکنی بعد یه مدت اونم سرد میشه و منم منم میکنه

درک نمیکنی عروس بودن چیه بحث نمیکنم قبل ازدواجت حتما درباره با پارتنرت صحبت کن

آره خیلی سخته ولی خدایی اون پنج تومن رو اگه خودت به دست بیاری خرج آرایش دوماد هم نمیگم خرج آرایش خودت میکنی؟ 

آره خیلی سخته ولی خدایی اون پنج تومن رو اگه خودت به دست بیاری خرج آرایش دوماد هم نمیگم خرج آرایش خود ...

بله حتی بیشتر چون یه شبه و خاص 

خب شما حتما خیلی راحت پول بدست میارید که انقد راحتم خرج میکنید

نه اصلااااا من برا عروسی خودم از بقیه خرج ها زدم ک ارایشم عالی باشه با وجودی ک زشت نبودم بگم خاستم قیافمو درست کنه . کلا لباس عروس و ارایش عروس یچی خاصه یکم ب اسماشون دقت ‌کنید !

مثلا به جای اینکه هی بگی نظر خودم نظر اخره و و به ابجیش اهمیت ندی اینطور رفتار کنی: باشه عزیزم ممنو ...

اینم بگم اون جمله به بابام میگم دنبال ارایشگاه بگرده هم بچه بازیه، سعی کنید مقابله به مثل نکنید

هر چند کار ایشون هم اشتباه نبوده، اول زندگی خب به فکر مخارجن و حق دارن ، شما هم مثل ایشون باشید، پس انداز و ذخیره زندگی هر دوتون میشه

همدیگرو تو یه سنگر ببینید کنار هم، نه رو به روی هم

خوشبحالش واقعا چه شوهری چه مرد خوبی .به نظرم ادم باید اینجوری باشه هرچی مهربون باشی مرد بد گیرت میاد ...

ن اتفاقا من خیلی مهربونم فقط عصبانی شدم حرفامو گفتم بعد اونم کلی دعوام کرد آخرین بارت باشه و..

چطور قیمتی که تو گفتی از قیمت خواهرشوهرت کمتر شد؟ مگه با خواهرشوهر دوست نبود؟قرار بود ارزون تر بشه ک ...

ن عزیزم من قبلا سالن عسل انتخاب کردم بعد پیشمون شدم سالن رها انتخاب کردم اینو ب نامزدم نگفتم .فکرکرد میخوام برم سالن عسل.

اونم ابجیش گفته بود سالن عسل خوب نیس بره سالن رها

درواقع خودم هم همونو انتخاب کرده بودم

2810