2777
2789
آره بخدا آخه ازدواج و عروسی هم یه شبه از فرداش زندگی تازه شروع میشه نه اینکه پونصد میلیون هزینه یک ش ...

راستش من خودم تصمیم گرفتم مراسم نگیرم 

آرایش و لباس هم درحد معمولی اونم واسه آتلیه 

چه اعیانی بگیری چه فقیرانه یه شبه و میگذره مهم چیزای دیگس که برات ماندگاره بخدا پسرا هم گناه دارن باید بهشون حق داد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این چه حرفیه واس چی اصلا باید موضع بگیره سمت خونواده پسره مگه دشمنشن خیلی ناراحت بدش میاد ازشون وصلت ...

از اول ک نمیدونه خانوادش چ مدل اند . خودتا بزار جای خواهرت اگه خانواده شوهرش بگن فلان ارایشگاه نرو اونجا ک ما میگیم برو خودت بیشتر ناراحت میشی ۲ تا بد و بیراهم پشتشون میگی 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

کاری به بحث تون ندارم یه نکته یادت باشه

هیچوقت با مردها پیامکی و متنی بحث نکن تجربه میگه یا ناقص میخونن یا بد بردا‌شت میکنند یا حوصله شون سر میره 

اما شما باید سیاست داشته باشی تا اسم ارایشگاه مد نظر خواهر شوهر را نشنیدی گارد نمیگرفتی 

راستش من خودم تصمیم گرفتم مراسم نگیرم  آرایش و لباس هم درحد معمولی اونم واسه آتلیه  چه ا ...

آره بقرآن آجی ما پسرام دل داریم ربات که نیستیم یا از فولاد نیستیم آفرین به شعور و درکتون از همین الان واس حرف دیگران زندگی نکنید 

آره بقرآن آجی ما پسرام دل داریم ربات که نیستیم یا از فولاد نیستیم آفرین به شعور و درکتون از همین الا ...

ممنونم 

انشالله خدا هم به شما برکت و سلامتی بده خدا بزرگه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
چقدر بد حرف زدی  چقدر همسرت اروم و اقاست خیلی با صبوری جواب داد  اینجا رو جدی نگیر دختر ...

اره خودمم پشیمون شدم آخه انقدر از این چیزا شنیدم و دیدم دخالت خواهر شوهر مادر شوهر فکرکردم دارن دخالت میکنن و نامزدمو پر میکنن برام هزینه نکنه

الان خانوم این وسط مهربون بود میگه یا پنج میلیون هزینه آرایشم میدی یا اگه نمیتونی زن نگیر 

نه دیگ ایشون برعکسه .ولی یه خانم مهربون و با درک دقیقا گیر مرد بد میوفته .ایشون که همسرش خوبه بنده خدا .گفتم همه چی برعکسه 🥲

راستش من خودم تصمیم گرفتم مراسم نگیرم  آرایش و لباس هم درحد معمولی اونم واسه آتلیه  چه ا ...

خیلی اشتباه میکنی و پشیمون میشی. خودت داری میگی یه شب ! چرا همین یه شب فرق نداشته باشه ؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
با این اخلاقت چه شااااانسی داری خوشبحالت واقعا حقیقته اینجور ادما شانس و اقبال دارن 😕😕هرچی سگ اخلا ...

ن اتفاقا خیلی آروم و مهربونم اولین باره یهو خیلی بد عصبانی شدم انقدر این چیزارو شنیدم دخالت مادر شوهر خواهرشوهر فکرکردم اینا دارن نامزدمو پر میکنن برام هزینه نکنه

از اول ک نمیدونه خانوادش چ مدل اند . خودتا بزار جای خواهرت اگه خانواده شوهرش بگن فلان ارایشگاه نرو ا ...

نه والا ناراحت نمیشم اگه پسره خوب باشه هم رو دوست داشته باشن میگم با هم کنار بياید باهاش کنار بیا درکش کن آخه چخبر تو یه ساعت خانوم آرایشگر پنج میلیون پول بگیره حداقل حقوق ده روز دوماد نیس پنج تومن

خیلی اشتباه میکنی و پشیمون میشی. خودت داری میگی یه شب ! چرا همین یه شب فرق نداشته باشه ؟

طرز فکر من اینه عزیزم 

دورت بگردم سمت ما مراسمات عقد با عروسه حتی دخترعممباباش گف پول اراشگا نمیدم دختره از جیب خودش داد

ولی اگ سمت شما برعکسه رسمو رسومات خیلی گیر نده ب ارایش عقد مهم ارایش عروسیته عصاب خودتو عشقتو بهم نریز بخاطر ارایش یه شبه 

بخدا از خدامه منم ب عشقم برسم اصن ارایشگا هم نرم مهم نیس خودم ارایش میکنم فقط زودتر به هم برسیم😢

2810