2777
2789
چقدر بد حرف زدی  چقدر همسرت اروم و اقاست خیلی با صبوری جواب داد  اینجا رو جدی نگیر دختر ...

خوشبحالش واقعا چه شوهری چه مرد خوبی .به نظرم ادم باید اینجوری باشه هرچی مهربون باشی مرد بد گیرت میاد .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا ازدواج اول از هرچیزی بلوغ فکری میخواد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
خوشبحالش واقعا چه شوهری چه مرد خوبی .به نظرم ادم باید اینجوری باشه هرچی مهربون باشی مرد بد گیرت میاد ...

الان خانوم این وسط مهربون بود میگه یا پنج میلیون هزینه آرایشم میدی یا اگه نمیتونی زن نگیر 

چقدر نامزدت آرومه قدرشو بدون و یکم سعی کن ملایم تر صحبت کنی.. بخدا شوهر من بود داد میزد میگفت اصلا ندارم نمیدم همینی که هست....

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
ن اون ارایشگاه اول میگفتم سالن عسل بعش نظرم عوض شد ب نامزدم نگفتم ک نظرم شده سالن رها. نکنه آبجیم ر ...

من جای داماد بودم همین جا پا پس می‌کشیدم خیلی الکی بحث می‌کنی و منم منم میکنی زندگی میخوای کنی نه میدان جنگ ...حالا صبر داشته باش ببین چطور خانواده ای داره بعد شروع کن 

وای تورو خداااا بخاطر این چیزا بحث نکنید اصلااا. منم بعد از کلی عشق و دوری بهم رسیدیم نامزد کردیم دقیقا سر همین لجبازی ها و منم و تو گفتن ها دم عقدمون همه چیز بهم خورد تموم شد. دااغش به دلم موند.مردا صبر میکنن صبر میکنن یه دفعه زیر همه چیز میزنن ها. خیلی حواستو جمع کن دختر

2810