2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچهه ها من خیلی زود قضاوت کردم فکر میکردم ابجیش ارایشگاه معمولی واسم انتخاب کرده و کم هزینه منم قبول ...

چقدر پریدی بهش و خردش کردی. تحقیرش کردی. 

الحق که دوستی حرمت هارو از بین میبره. 

برو یاد بگیر درست حرف زدن و احترام گذاشتن به همسر رو. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اسی اول تاپیک نوشتی گفتم فلان آرایشگاه آبجیش گفته خوب نیست پس چطور باز آبجیش همین آرایشگاه رو واست د ...

ن اون ارایشگاه اول میگفتم سالن عسل بعش نظرم عوض شد ب نامزدم نگفتم ک نظرم شده سالن رها.

نکنه آبجیم رها رو میگه بهترین آرایشگاه‌ها اصلا یجور شدم این همه بحث کردم اشتباه قضاوت کردم

واقعا چیزی نگفتن چقدر واسه چیزای الکی بحث میکنین بنده خدا گفتن ۳ تومن میدن شماهم گفتیم ۳/۴تومن بعد ا ...

من خیلی بدم میاد یکی دخالت کنه انقدر تو اطرافیانم دیدم خونواده واسه انگشتر و لباس عروس دخالت میکنن فکرکردن اینا هم دارن دخالت میکنن عصبانی شدم

یکم سیاست داشته باش الکی یکی به دو نکن  عزیزم اخلاقتم یکم تنده  ظاهرا 🌹

میدونه عزیزم ن اخلاقم تند نیس عصبانی شدم انقدر تو اینجا و اطرافیانم دیدم حتی واسه لباس عروس نمیزارن عروس خودش انتخاب کنهدحرصم دراومد فکر کردم اینجوره

چقدر بد حرف زدی 

چقدر همسرت اروم و اقاست خیلی با صبوری جواب داد 

اینجا رو جدی نگیر دختر خوب 

من همه چیزامو خواهرشوهرم همراهم بود چون میدونستم دوستم دارم و کم نمیزاره 

برای من هم یه همچنین موردی پیش اومد ما صبح یه جا بیعانه دادیم خواهرش شب رفت عروسی و از ارایشش خیلی خوشش اومد روز بعد رفتیم و دیدم چقدر کاراش خوب بود 

بالاخره بعد از اندی سال من هنوز عاشق ارایش خوبمم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

اسی فقط اینو بگم که  شوهر منم به اسم صلاح و مشورت تو دوران عقد👈 مادرش هی با سیاست و دورویی  میرید وسط زندگی و رابطمون عقده گشایی میکرد انشالله که واسه شما اینطور نیست

2810