2777
2789
عنوان

مامان های اذر۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 2369 بازدید | 255 پست

من فقط نوشاااابه دلم میکشه لعنتتتتی اینقدر بهم میچسبه وای نگم همش دلم میخواد نوشابه یخ در بهشتی بخورم 

تا الانم خیلی خوردم 😁میدونم مضر هست میدونم سمه ولی ویار چی کنم خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جای خوب شیراز رفتم گفت‌احتمالا پسر هست ولی دکترم گفت توی ۳ ماهگی سر حاملگی که خودش داشته رفته پیش ...

منم مثلا دکترتی خوبی هستن بارداری قبلام با اینکه دکتره تازه واد بود گفت احتمالا پسره 

ولی این دکتره گفت پشت به منه نمیتونم ببینم و خودم احساس میکنم نی نی م دختر

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

من فقط نوشاااابه دلم میکشه لعنتتتتی اینقدر بهم میچسبه وای نگم همش دلم میخواد نوشابه یخ در بهشتی بخور ...

من خوردم میزارم یخی میشه ولی دهنم ترش میشه بعدش حالم خوب نمیشه باهاش

من فقط نوشاااابه دلم میکشه لعنتتتتی اینقدر بهم میچسبه وای نگم همش دلم میخواد نوشابه یخ در بهشتی بخور ...

وای منم شوهرم همش نوشابه میخوره یعنی عاشق نوشابه اس و من زیاد اهل نوشابه خوردن نبودم ولی الان انگار نوشابه مثل پیتزا از خودش بو داره    ولی متاسغانه قندم بالاست نمیتونم یکم هم بخورم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

من همش با سرم زنده هستم باور کن نمیتونم چیزی بخورم

من شوهرم کادر درمان هست وفتی میگم سرم بزن بهم میگه سرم زیادی خوب نیست انگار زورش میاد ب منم خدمات بده ...

وقتی مجبور باشه میزنه برام فشار پایین و....

2810