2777
2789
عنوان

مامان های اذر۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 255 پست
سلام گلم من یبوست شدید دارم واینکه یه روز در میان سرم و امپول داخل سرم اندا و مسکن معده و ب کمپلکس م ...

اینم شانس ما هست اینجوریم بعضی ها حامله میشن هیچیشون نیست سالم سرحال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبین شما سونو ان تی رفتین؟؟؟؟ دکتر برای ۲۰ ام برام نوبت زد برم سونو و ازمایش 

سلام گلم نه ۱۳ نوبت دارم استرس هم دارم ار بس تو این مدت استرس کشیدم بخاطر گفتن خارج از رحمی و نمیدونم قلبش تشکیل نشده و...که همش هم الکی بود الان استرس دارم باز

سلام خانوم ها من امروز رفتم سنو ان تی و همه چی خوب بود خدا روشکر استرس هام رفت مرده بودم فقط  ...

بسلامتی خداروشکر ان شا الله همیشه دلتون خوش باشه 

جنسیت و احتمالی نگفت بهت؟

گفت احتمال ۸۰ درصد پسره و تاریخ ماما داد ۲۳ آذر و سنو زد ۲۵ آخر با ۱۰ روز این تز و اون تر ....ولی من ...

بسلامتی ان شا الله من ۲۰ ام دل تو دلم نیست برم زودتر ببینم کی میزنه تاریخ برام من طبیعی بود زایمان اولیم اینم صد درصد طبیعی 

بسلامتی ان شا الله من ۲۰ ام دل تو دلم نیست برم زودتر ببینم کی میزنه تاریخ برام من طبیعی بود زایمان ا ...

بنظر من زایمان طبیعی اگر ورزش های لنگی و پیاده روی داشته باشی هم زودتر دنیا میاد هم راحت تر 

اینجوری زودتر خلاص میشی🤣🤣🤣🤣

مرسی قربونت  میگم کی بشه این تهوع هام تموم بشه واقعا دیگه توان ندارم اینقدر که تهوع دارم

من خدا رو شکر بهتر شدم ولی خوب خوب ن البته دارو معده میخورم بخاطر نفس تنگی هام و ناف درد هام ک عصر ها شروع میشه سردرد هام عصر دارم و فشار پایین ک اونم عصر دارم

2810