2777
2789
عنوان

مامان های اذر۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 255 پست
منکه سزارین هستم دوست دارم‌زودی تموم بشه اینجوری تاریخ میدن چشم انتظاری سخته اونایی ک زایمان طبیعی ه ...

بچه چندم تونه چند هفته هستید 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

بچه ها بگید از چه شهری هستید و زایمان طبیعی هستید یا سزارین؟؟

تهران سزارین بارداری دوم ولی بچه اولم فوت کرده  خدا کنه این بارداری به سلامتی بچمو بغل کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تهران سزارین بارداری دوم ولی بچه اولم فوت کرده  خدا کنه این بارداری به سلامتی بچمو بغل کنم

ای وای عزیزم ....ان شاالله که بهترین ها برات رقم بخوره و بچت رو به سلامتی بغل کنی 

من بچه دومم هست 

شیراز 

هفته ۱۴ 

گلوم کامل زخم شده چند روزه داغون شدم ار تهوع 

ای وای عزیزم ....ان شاالله که بهترین ها برات رقم بخوره و بچت رو به سلامتی بغل کنی  من بچه دومم ...

اره حالت تهو خیلی بده  برای من یه دفعه ای میاد بدون هیچ علایمی  میترسم جایی برم تو ماشین اینا سوار میشم حالم یه جوری میشه  میگم الانه که بالا بیارم 

عزیزم هفته هامون باهم  منم امروز چهارده هفته ام شما سزارینی هستی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای وای عزیزم ....ان شاالله که بهترین ها برات رقم بخوره و بچت رو به سلامتی بغل کنی  من بچه دومم ...

شما دکتر دارو چی داده  فولیک اسید رو هنوز میخورین  

دکتر من فلویک اسید  مکمل د سه  و فرو فروت میخورم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما دکتر دارو چی داده  فولیک اسید رو هنوز میخورین   دکتر من فلویک اسید  مکمل د سه&nb ...

برای من فقط فولیک اسید داده شاید ۲ تا دونه خورده باشم  و اصلا نمی‌خورم ویتامین دی هم اصلا نگرفتم چیز خاصی نداده باز یکشنبه نوبت دارم برم سنو و آزمایش هام‌رو  نشونش بدم

برای من فقط فولیک اسید داده شاید ۲ تا دونه خورده باشم  و اصلا نمی‌خورم ویتامین دی هم اصلا نگرفت ...

چرا سنو میری سنو انتی نرفتی هنوز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا رفتم هم سنو هم غربالگری

اها گفتی سنو میرم فکرکردم برای انتی نرفتی هنوز جنسیت رو بهت نگفت؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا سنو میری سنو انتی نرفتی هنوز

من هم ازمایش سی وی اس دادم دوهفته هم گذشته اما هنوز جوابش نیومده که یکم استرسم رو کمتر کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گفت احتمالا پسر هست ولی قطعی نیست 

خوشبه حالتون یه احتمال گفته من انتی یازده هفته روفتم اصلا نپرسیدم ولی چهارده هقفته دکتر برای طول سرویکس فرستاد و پرسیدم گفت مشخص نیست گفت انو مالی بیا ولی دلم میخواست بدونم چیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشبه حالتون یه احتمال گفته من انتی یازده هفته روفتم اصلا نپرسیدم ولی چهارده هقفته دکتر برای طول سرو ...

من جای خوب شیراز رفتم گفت‌احتمالا پسر هست ولی دکترم گفت توی ۳ ماهگی سر حاملگی که خودش داشته رفته پیش همین سنو گفته پسر هست بعد توی ۵ ماهگی گفته دختر 😁

من سر بچه قبلیم اصلا چیزی نگفت ۳ ماهگی بعد ۵ ماهگی گفت دختره

سلام دوستان من یبوست شدید دارم امروز رفتم سرویس اینقدر بهم فشار اومد یهویی احساس کردم نفسم نمیاد و قلبم داره ایست میکنه مامانم زنگ زد امبولانس سریع بردنم بیمارستان اکسیژن و کلی دارو دادن تا یکم شکمم اروم شد ولی یه لحظه حس کردم دنیام تموم شد 

2810