2777
2789
عنوان

چه گوشی پیشنهاد میدین؟؟؟

252 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها..اول ممنونم که راهنماییم میکنید...من یه گوشی میخوام که صفحه اش نه خیلی بزرگ نه کوچیک باشه.دوربینش خوب..با نرم افزارهای سنگین هنگ نکنه اصلا...و همچنین از این قاب های عروسکی بانمک بشه براش خرید...قیمت 500 الی یک تومن باشه...لطفا تجربیاتتون رو بگید..مارک و مدل..خیلی ازتون ممنونم

میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من j7 سامسونگ دارم واقعا خوبه.دوسش میدارم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

سریj سامسونگ با‌توجه به پولی که میخوای هزینه کنی خوبه

گوشیهای هواوی هم‌ من تعریف‌ زیاد شنیدم ازشون،خودم نداشتم اما با توجه به قیمتشون امکاناتشون خوب و زیاده

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊

مرسی بچه هاا..واقعا ممنون.. 

میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش

سایو جون ایشالا اشتی کنی

چرا لیمو؟ چه ایراداتی داره؟

سلام شما می تونین

j5 prime

k10 2017

کلا سری جی و آ سامسونگ و کی ال جی

و مدل های مختلفی از هوآوی ا بردارین 

حالا این وسط یکی صفحش بهتره نسبت به اون یکی 

یکی دوربینش بهتره و .....

در کل زیاد سخت نگیرین

باید ببینید که نیازتون چیه و سلیقتون به کدوما میخوره

اطلاعات فنی و قیمت روز گوشی رو میتنونین اینجا ببینید

http://www.digionline.ir/Allprovince/viewcat/قیمت-خرید-فروش-مشخصات-گوشی-موبايل/cat=30101

2810