2777
2789
عنوان

زندگی بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 49 پست
میشه دقیق بگی عزیزم .توافقی بود؟مهر گرفتی؟

نه خودم درخواست دادم و تمام مهریه م و بخشیدم 

هیچ سند و مدرکی هم نداشتم 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی درخواست داد  اگ زن درخواست بده محکوم میشه؟ فقط بره بگه شوهرم بد دهنه طلاق میدن؟مدرکی هم ند ...

همش به حرفایی که تو مشاوره و پیش قاضی میزنی بر میگرده 

اونا خودشون از تو حرفات متوجه میشن راست و دروغ گفتنتو 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...
نه خودم درخواست دادم و تمام مهریه م و بخشیدم  هیچ سند و مدرکی هم نداشتم

من عقدم شوهرمم بکارتمو گرفته میخوام جداشم میشه راهنماییم کنی 

برم دادگاه بگم بد دهنه طلاقم میدن ؟

شوهرتم راضی ب جدا شدن بود؟

این میگه تو برو دادخواست بده منم میام ولی خونوادش میگن ما طلاق نمیدیم 

از همه جا ترکیده مظلوم   

سلام باورتون میشه بدترین لحظه کاری بنده به هنگام اجرای حکم استرداد فرزند مشترک در اختلافات خانوتادگی هستش کاش میشد با بدترین شرایط همکه شده در خصضوص فرزند توافق وتامل داشت

منم گاهی دلم خیلی تنگ میشه برای بچم ولی ده روز یبار ۳روز میاره 

من سرکار میرم .صبح تا شب مشغول کارم 

شبام برنامه میچینم ...مهمونی باغ...رستوران ...کافه ...پارک ...سینما 

نمیزارم وقت بشه دلم بگیره .شبایی ام ک خونه باشم کتاب مورد علاقمو میخونم و برای ناهار فردام غذا درست میکنم .

بله ولی بچم پیش خودمه 

برات سخت نیست مراقبت کردن ازش تنهایی 

من حضانت دادم به پدرش چون خودم مستقل هستم و سر کار میرم 

برات سخت نیست مراقبت کردن ازش تنهایی  من حضانت دادم به پدرش چون خودم مستقل هستم و سر کار میرم& ...

چرا خیلی سخته الان ۴سالشه 

نمیتونم ازش جدا شم 

اینقدر هردومون زجر کشیدیم بخاطر نامردی پدزش..‌‌

ولی چه میشه کرد

شوهرم میتونه ناسزام کنه ؟ دخترانگیمو گرفته

نمی دونم عزیزم 

اگه مشکلتون بزرگ نیست بین خودتون حل کنین وگرنه بدون بچه جداشدن خیلی خیلی بهتره تا خدایی نکرده بعدا با بچه جدا بشین 

من گاهی از عذاب وجدان میخام بمیرم اینقدر حالم بد میشه ولی خب بودن تو اون زندگی هم برام سم بود 

منم گاهی دلم خیلی تنگ میشه برای بچم ولی ده روز یبار ۳روز میاره  من سرکار میرم .صبح تا شب مشغول ...

چند سالشه 

چند وقته جدا شدی 

خوبه که سه روز پیشته 

من میتونم حالمو خوب کنم ولی همش فکر اینم که بچم چطور دوری منو تحمل میکنه و این اذیتم میکنه 

من عقدم شوهرمم بکارتمو گرفته میخوام جداشم میشه راهنماییم کنی  برم دادگاه بگم بد دهنه طلاقم مید ...

تا نری هیچی مشخص نمیشه 

و اینکه چطور بتونی حرف بزنی هم خیلی مهمه 

شوهر منم وقتی رفتم تهدید ب مرگ میکرد منو 

چند سالشه  چند وقته جدا شدی  خوبه که سه روز پیشته  من میتونم حالمو خوب کنم ولی همش ...

۸سال

نزدیک دوسال جدا شدم 

قوی باش دختر 

تو یه مادری و یه زن 

انقدر پیشرفت کن ک طرفت بسوزه از نداشتنت 

2810