2777
2789
عنوان

عصرونه بی نظیر به لطف دوست نی نی سایتی

| مشاهده متن کامل بحث + 12148 بازدید | 49 پست
من دلم میخواد یه کیک شکلاتی با بافت بشدت پوک و سبک یادبگیرم لطفا بگید اموزش کدوم استاد رو شرکت کنم ا ...

از رز بپرسید 

بافت این کیک خیلی نرم بود ولی سبک نبود 

طوری که هر اسلایسش قشنگ یه نفر رو سیر میکنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چقدر دلم میخواد یه تکه کیک شکلاتی تلخ بخورم با چای . متاسفانه باردارم و دهنم فوق العاده تلخ میشه بع ...

الهی بگردم

اگه تهرانی هستی میتونم از این کیک بیارم برات

خیلی لطیف هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر دلم میخواد یه تکه کیک شکلاتی تلخ بخورم با چای . متاسفانه باردارم و دهنم فوق العاده تلخ میشه بع ...

اصلا شکلات و کاکائو برات خوب نیس

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
از رز بپرسید  بافت این کیک خیلی نرم بود ولی سبک نبود  طوری که هر اسلایسش قشنگ یه نفر رو ...

اها این دستور نرم غیر سبک رو بلدم 

تو یک کافه ای کیک خوردم بشدت سبک بود و بافتش پودری میشد و در عین حال نرم در به در دنبال دستورشم 🥲 دستورای زیادی امتحان کردم همگی بافت نرم ولی سنگینی دارن

من و تو خم نه و درهم نه و کم هم نه که می باید باهم باشیم

اوفی معلومه خیلی خوشمزه است😋

نوش جان

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اسنپ باکس  من ازشون پرسیدم ساکن کجا هستن و دیدم بهم نزدیکن

نوش جان

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
ما هم همینو عصرونه داریم ، نوشجان

نوش نوش

الهی بگردم اگه تهرانی هستی میتونم از این کیک بیارم برات خیلی لطیف هست

خدا نکنه عزیزم.نوش جانتون .

قم هستم .

متاسفانه دهنم بعد از خوردن کیک و شیرینی خیلی تلخ میشه .

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
خیلی کارتون زشت بود که لایک کردین ولی ریپلای نزدین    نمیبخشمت

وای خدا😃😃😃😃

اتفاقا تا دیدمت گفتم الان یعنی همه رو ریپلای کنم ؟ لایک کنم؟ تاپیک رو قفل کنم متواری بشم؟😄😄😄😄

این کاربر اولین باره به تاپیک شما زود میرسه و بسیار خرسنده نوش جان بانوی خوش قلب 

ای جونم 

دلت خوش مهربان

اصلا شکلات و کاکائو برات خوب نیس

نمیخورم اصلا .

میدونی هوس یه تکه کیک خامه ای کردم یا یه نون خامه ای .

بدبختانه بعد از خوردنش دهنم مزه زهر مار میشه ...

خداروشکر البته .قندم از ۹۸ اومد رو ۸۳

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
وای خدا😃😃😃😃 اتفاقا تا دیدمت گفتم الان یعنی همه رو ریپلای کنم ؟ لایک کنم؟ تاپیک رو قفل کنم متوار ...

گزینه ۴هر سه مورد   الان منم گفتم نوش جان مثل همه ولی نمی‌دونم چه خصومتی داشتید همرو ریپلای زدی منو نه   

گنجشک های درنده
2810