2777
2789
😂😂😂😂من هشت سال ازت بزرگترم هنوز عروسک بازی میکنم چرا سخت میگیری به خودت اخه ول کنا

😂😂😂

فکر میکنم مسخرم میکنن که واقعا مسخرم میکنن خصوصا خانواده نامزدم

منم خیلی به عروسک علاقه دارم😂

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم تازگی ها هجده سالم شد راستش آدمی نیستم که بچه بازی در بیارم بخوام برم بازی کنم ولی واقعا برا ...

هممون توی این سن ازدواج میکنیم 

۱۸ سالته نامزد داری؟ من ۲۴ سالمه هنوز فک میکنم بچم زوده برام

اره از چهارده سالگی عقدم😂

اگه سن تو بودم دیگه پیر دختر حساب میشدم و خیبی دیر شده بود برام 😂😂

ناراحت نشی منظورم تو نبودی منظورم افکار فامیل بود

اره از چهارده سالگی عقدم😂 اگه سن تو بودم دیگه پیر دختر حساب میشدم و خیبی دیر شده بود برام 😂😂 نا ...

احتمالا قامیلتون خیلی سنتیه باید از دستشون فرار کنی اصلا به دخترا فرصت پیشرفت و اگاهی نمیدن توام اگ پشیمونی برای جدایی دیر نیست تازه اول زندگیته خودتو حیف نکن برو دانشگا یه شهر دیگ از دست حرفا و افکار پوسیدشون خلاص بشی

اره از چهارده سالگی عقدم😂 اگه سن تو بودم دیگه پیر دختر حساب میشدم و خیبی دیر شده بود برام 😂😂 نا ...

مگه کدوم شهرین؟

چرا سعی نمیکنین افکار مسخره اطرافیان رو تغییر بدین و همتون همون رویه اشتباه رو دنبال میکنین؟؟؟

در ضمن بیان لفظ پیردختر خیلی زشته، حتی اگه به شوخی و یا از زبان بقیه باشه...

😂😂😂 فکر میکنم مسخرم میکنن که واقعا مسخرم میکنن خصوصا خانواده نامزدم منم خیلی به عروسک علاق ...

اونا خودشون چیزی برای مسخره کردن ندارن ینی؟؟ اگه توهم اینکارو نمیکنی چون داری احترام میذاری بهشون یه روزی میفمی حرف اطرافیان اخرین چیزیه که باید بهش اهمیت بدی

اجبار نبود خودمم عاشقش نبودم خانوادم سنتی و مذهبین نامزدم پسر داییمه هممون تو همین سن ازدواج میکنیم ...

حالا اشکال نداره سعی کن همیشه خوشحال و بچه بمونی اینجوری اتفاقا خیلی بهتره

خرگوش
اره ولی اینکه مسخرم میکنن نارحتم میکنه الان همه همسن و سالام مثل افسرده ها رفتار میکنن فقط من ازشون ...

خب معلومه مسخره میکنن میدونی چرا چون سنشون کم اما دلاشون پیره چون نمیتونن شاد باشن نمیتونن مثل تو باشن چون حرف مردم الویت زندگیشون کردن من دوبرابر شما سن دارم و دقیقا وقتی سن شما بودم خیلی حرفا شنیدم اما تمام سعیم رو کردم از زندگیم لذت ببرم الان من یه مادرم که هر چی خواستم رو تو مجردی تجربه کردم از بچه داری لذت میبرم همونایی که پشتم حرف میزدن با وجود شوهر و بچه دنبال دوس پسرن که عقده های نو جوونیشون رو رفع کنن و بدتر گند زدن به زندگیشون الان اونا هیچ نقشی تو سرنوشت من نداشتن منم تو سرنوشت اونا پس تجربمو بهت میگم از زندگی لذت ببر مردم ففط حرف میزنن هیچ کس دلسوز آدم نیست فقط میخوان مثل خودشون باشی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
احتمالا قامیلتون خیلی سنتیه باید از دستشون فرار کنی اصلا به دخترا فرصت پیشرفت و اگاهی نمیدن توام اگ ...

دوست دارم جدا شم ولی عذاب وجدان میگیرم

اگ پشیمون شم چی….

2810