2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۴ عقد کردم خیبی پشیمونم حس میکنم عاشق نامزدم نیستم دلم پیشش نیست دارم عذاب میکشم نمیتونم جدا شم&nb ...

چرا نمیتونی گلم؟🥲

همین جوریش ازدواج توی سن پایین افتضاحه

حالا فکر کن طرف رو دوسش هم نداشته باشی

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
اولا ک باید خجالت کشید ک تو سن پایین اونا متاهلن بچه دارن واقعا ترسناکه واقعا میگم  بعدشم شما ...

اخه همه مسخرم میکننن ک مثل بچه ها رفتار میکنم

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
مسخرم میکننن مثل بچه ها باشم الان دوازده ساله های فامیلامون مثل بیست و پنج ساله ها رفتار میکنن من ح ...

ببخشید ولی اونا نرمال نیستن

از سن پایین مثل بزرگا رفتار کنی، مطمئن باش بعدا مشکلات زیادی رو تجربه میکنی

هر چیزی توی سنش 

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
چرا نمیتونی گلم؟🥲 همین جوریش ازدواج توی سن پایین افتضاحه حالا فکر کن طرف رو دوسش هم نداشته باشی

چون طلاقو به چیز بد میدونن میگن شاید دختره عیبی داشته افکارشون قدیمیه و افتطاحه

خودمم به نانزدم وابسته ام 

نمیتونم بایه دختر دیگه ببینمش 

خانوادمو چی بگم که جدا سم

ممکنه بعد طلاق مسخرم کنن یا افسرده بشم

ببخشید ولی اونا نرمال نیستن از سن پایین مثل بزرگا رفتار کنی، مطمئن باش بعدا مشکلات زیادی رو تجربه م ...

اره 

من نمیدونم تو هجده سالگی چجوری رفتار کنم

فقط اینو میدونم رفتارم مثل بچه هاس 

خدایی شما دهه هشتادی ها کی به سن ازدواج رسیدید؟😂😂

خودمم برا همین دلم گرفته یادمه موقغی که پنج سالم بود باد اون موقع ها میفتم دیوونه میشم

چون طلاقو به چیز بد میدونن میگن شاید دختره عیبی داشته افکارشون قدیمیه و افتطاحه خودمم به نانزدم واب ...

ببخشیدا ولی امیدوارم ریشه ی این مدل خانواده ها که همه چیز رو به عیب دختر ربط میدن، نابود بشه

حداقل کاش بزاره درس ت رو بخونی

باز درس بخونی و گواهینامه بگیری خوبه

من ۲۰ سالمه دیروز با پسردایی ۱۷ سالم تو کوچه مسابقه دو گذاشتیم با صدای بلند میخندیدیم اگه همسایه ها ...

🤣🤣🤣

منم به عنوان یه دختر ۱۹ ساله هنوز با داداشم سر خوراکی دعوا میکنم🗿

اجبار خانواده یا خودت؟

اجبار نبود خودمم عاشقش نبودم

خانوادم سنتی و مذهبین نامزدم پسر داییمه هممون تو همین سن ازدواج میکنیم

یکی هم ک عاشقش نیستم نامزدم پسر داییمه و من از فامیلای مادرم فقط مامانمو دوست دارم از بقیه خوشم نمیاد

ببخشیدا ولی امیدوارم ریشه ی این مدل خانواده ها که همه چیز رو به عیب دختر ربط میدن، نابود بشه حداقل ...

به درس علاقه ندارم ترک تحصیلم

چه خوب کاش منم اینجور بودم ول کن بابا لذت ببر نباید زودم ازدواج میکردی به این لحاظ میگم که درک نمیکن ...

اره ولی اینکه مسخرم میکنن نارحتم میکنه

الان همه همسن و سالام مثل افسرده ها رفتار میکنن فقط من ازشون دل زنده هستم

یکیشون بهم گف ما الان ازدواج کردیم دلمونو کشتیم😐

2810