2777
2789

هنوزم فکر میکنم دوازده سینزده سالمه 

دلم میخواد برم بازی کنم نمیتونم باور کنم بزرگ شدم (الان هفده و نیم سالمه)

از یه طرفم همه همسن و سالام همه بزرگ شدن و مثل بزرگا رفتار میکنن اکثرشون متاهلن و دو سه تا شون بچه دارن و با شوهر و بچه سرگرمن 

منم نامزد دارم(عقدیم) ولی بازم مثل بچه ها رفتار میکنم و تو عالم بچگیم موندم همش بازی میکنم😐🥴

اکثرا مسخرم میکنن چرا رفتارم بچگانه هست🥹

نمیخوام بزرگ شم 😖😖😖

چکار کنم یه کم بزرگ شم شما نصیحتم کنید

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

اولا ک باید خجالت کشید ک تو سن پایین اونا متاهلن بچه دارن واقعا ترسناکه واقعا میگم 

بعدشم شما سنی نداری درسته ک باید یکم بالغ تر رفتار کنی 

ولی یطوری میگی بزرگ شدی انگار چند ساله شدی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب کاش منم اینجور بودم ول کن بابا لذت ببر نباید زودم ازدواج میکردی به این لحاظ میگم که درک نمیکنن آدم زن باشه سرزنده هم باشه 

حالام بیخیال خوش باش زندگی دو روزه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

در عالم بچگی بمون عزیزم

من شب تولد ۱۸ سالگیم تا صبح خوابم نبرد از ذوق اینکه وای دیگه یه عضو بالغ جامعه ام

بعدش رفتم یه حساب بانکی باز کردم

ولی دیگه هیچ خبری نبود🤣🤣🤣

حس جدید و باحالیه

اما میگذره یه روزی انقدر درگیر مسائل زندگی میشیم که میگیم کاش بچه می موندیم🥴😅🗿

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

من خودم تازگی ها هجده سالم شد راستش آدمی نیستم که بچه بازی در بیارم بخوام برم بازی کنم ولی واقعا برای بچه دار شدن و این کارا بچه به نظر خودم محسوب می شم شمام اگه اینجوری هستی چرا داری ازدواج می کنی و از دوران نوجوونی و مجردیت استفاده نمی کنی؟

🥞☕️✨️

نه واقعا الان شما بچه هستید به نظرم طبیعی نیست تو این سن ازدواج کردن و بچه دار شدن 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
اگه بچه نبودی ۱۷ سالگی عقد نمیکردی

۱۴ عقد کردم

خیبی پشیمونم حس میکنم عاشق نامزدم نیستم دلم پیشش نیست دارم عذاب میکشم نمیتونم جدا شم 

در عالم بچگی بمون عزیزم من شب تولد ۱۸ سالگیم تا صبح خوابم نبرد از ذوق اینکه وای دیگه یه عضو بالغ جا ...

مسخرم میکننن مثل بچه ها باشم الان دوازده ساله های فامیلامون مثل بیست و پنج ساله ها رفتار میکنن

من حیلی دلم گرفته دلم برای چمد سال پیش تنگ شده دیگه هیچوقت نمیتونم به اون موقع ها برگردم😭 کاش میشد الان چند سال پیش میبود نمیخوام هجده سالم بسه

2810