2777
2789

خودم فقط یه سال هایی بی گناه رو خیلی دوست داشتم به نظرم خیلی پر ماجرا و پیچیده و جذاب بود چند بار از او تا اخر دیدمش . سریال ترکی شربت زغال اخته هم بهترین فیلم ترکیه . این دو تا رو خیلی دوست دارم . بعد از این ها هم سیب ممنوعه و نیسان ابی فصل ۲ رو دوست داشتم . چرت ترین فیلم هایی که دیدم هم اولین رتبه گناه فرشته که تا قسمت ۱۲ دیدم ولی فکر کنم فرشته اعدام شد . زخم کاری هم میشه گفت هر دو فصلش رو دوست داشتم در رتبه چهارم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه مسابقه ای هست که نعیمه و نظام دوست هست و نمیدونم فکر کنم انگاری مهران مدیری هم هست با همون آقایی که تو دراکولا بازی می‌کرد.  همون که به نعیمه نظام دوست میگفت دوست داری با نمیدونم کی ازدواج کنی اون گفت آره اون چه برنامه آیه.  آنقدر تو اینستا پره میخوام ببینم .

بچه ها یه مسابقه ای هست که نعیمه و نظام دوست هست و نمیدونم فکر کنم انگاری مهران مدیری هم هست با همون ...

برنامه اسکار تو ماهواره پخش میشه شمام از فیلمو دانلود کن ببین

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده