2777
2789
عنوان

می‌خوام از نامزدم جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1963 بازدید | 85 پست
همه اینا رو بهش گفتم درخواست طلاقم دادم  ولی متاسفانه بلاگره و از اینش میترسم ک آبرومو ببره چو ...

میتونی بگی کیه؟

مگه کاری کردی که ابروتو ببره؟چرا میترسی؟

بسپرش به خدا

اگه از ابرو میترسی از حضرت ابوالفضل کمک بخواه به ایشون متوسل شو ایشون خیلی غیرتی هستن حتما کمکت میکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خودش کمکت کنه عزیزم جوونی تازه اول راهی

ممنون ایشالا خدا کمکم کنه بتونم طلاقمو بگیرم و مثل قبل زندگی کنم این دو روز ک زندگی زهرم شده دوس دارم تموم بشه بره زندگیم بمیرم راحت بشم 

عزیزم از اول اشتباه بوده این رابطه اما این آدما شگرد و ترفندشونه تحقیرت میکنن عذابت میدن و با دو تا حرف خوب وقتی کارشون گیره خامت میکنن توام سنی نداشتی اشتباه کردی اگر همون موقع برگه گواهی میگرفتی الان جرئت نداشت این حرفو بزنه اما کاریه که شده ماشین اگر ب اسم شماست به اسمتون میمونه حتما تقاضای مهریه کن چون شما قطعا اذیت میشید ولی باید اون طرف جبران کاری که کرده هم پس بده تا درس عبرتی بشه با کس دیگه ای اینکارو نکنه

ممنون ایشالا خدا کمکم کنه بتونم طلاقمو بگیرم و مثل قبل زندگی کنم این دو روز ک زندگی زهرم شده دوس دار ...

بمیرم‌یعنی چی

عمر بالاترین نعمته خدا به انسانه از این به بعد سعی کن عاقلانه تصمیم بگیری 

ایشالا یه همسر خوبم‌نصیبت بشه

ممنون آره شنبه ک باید برم دفتر قضایی دادخواست طلاق رو ثبت کنم میرم و میگم

والا رابطه که هیچ ،همون موقع ازش حامله هم می‌شدی خانوادت نباید راضی میشن بدنت دست همچین آدمی با این شرایط درخشان خودشو خانوادش