2777
2789
عنوان

می‌خوام از نامزدم جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1963 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترا نگا کنید پسره مثلما اونوقت با اصرار اسی رو راضی کرده بره پیشش اما الان ک کار خودشو کرده میگه خودت اومدی اینه جنس بعضی مردا لطفا خودتون رو دودستی تقدیم نکنید. 

کاربری قبلیمaglaonema.خانم معلم؛ مامان یک دختر و پسر ناز  

چه گوهیه برین دهنش جدا شو رابطه هم فک کنم ثابت میشه  یعنی از همون شب عقد داشته دیگه نداشتین ؟ چقدم فوش میده اینا رو بردار واسه دادگاه بگو که اخلاقش خوب نیس بحث رابطه هم بکش تا خودش لو بده تو پیام ها 

دخترا نگا کنید پسره مثلما اونوقت با اصرار اسی رو راضی کرده بره پیشش اما الان ک کار خودشو کرده میگه خ ...

دقیقا همینجوری بود گفت کاریت ندارم و اصرار زیاد و گول زدن ک‌تو اول و آخرش مال منی حاضرم هر کاری کنم ب دستت بیارم بعد الان میگه خودتو انداختی ب من شوهر گیرت نمیومده در حالی ک فقط ۱۶ سالم بود 

بش بگو فکر کردم مردی ادمی  اون موقع دوستت داشتم ولی الان فهمیدم نه مردی نه ادم نه دیگه من دو ...

همه اینا رو بهش گفتم درخواست طلاقم دادم 

ولی متاسفانه بلاگره و از اینش میترسم ک آبرومو ببره چون دیوونه س هر کاری بگی برمیاد ازش فالوورم زیاد داره 

2810