2777
2789
عنوان

تک فرزندی

133 بازدید | 12 پست

سلام مامانایی که یه فرزند دارین. چیکارمیکنین تاحوصله ی بچتون سرنره دختر من دائم حوصلش سرمیره و گوشی رو میخواد منم نمیخوام زیاد گوشی نگاه کنه 

زخم راپنهان کن حتی ازخودت...جزنمک درمشت دنیاهیچ نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس

پارک

مهمونی

خانه بازی

کتاب و بازیهای فکری

فیلم و کارتون

شرکت دادنش توی کارای خودت

ربطی به تک فرزندی نداره ده تام باشن بالاخره باید یه جوری سرگرم بشن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

وقتی تک بچه بودم مامانم منو کلاس می‌برد خیلی زیاد اونقدری که میومدم خونه اینقدر بهم خوش می‌گذشت و خسته بودم درجا خوابم می‌برد تازه من بابام ماموریت‌های ۲۰ روزه میرفت 

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت

فعلا  چون راه حلی نداشتم .دومی چند روز دیگه بدنیامیاد برام دعاکن و اگر میتونید بیزحمت نظرسنجی اخرین تاپیکم برا اسم شرکت کنید  

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

یک روز در میون کلاس داره

بیرون و شهربازی میریم

کارگاه های مختلفی آموزشی میبرمش

مثلا برای یکشنبه پیتزا پارتی دارن…بچه ها باهم پیتزا درست میکنن بعد میخورن

خلاصه هیچوقت نشده حوصلش سر بره

سرگرمی خیلی داره اصلا خواهر و برادر دوست نداره

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂

بزار با بچه های همسن خودش باشه..مهد کودکی جایی اگه میزارن یا پارک

میدونی خب ما آدمای بزرگسال نمتونیم بچه هارو بفهمیم زیاد به همین خاطر بهتره چند تا دوست داشته باشه..بره خونه دوستش مثلا اگه همسایه ای داری که بچه ای همسن بچت باشه خوبه اینطوری

گاهی میتونی اجازه بدی باهات کیک درست کنه و تو کار خونه کمکت کنه بچه ها دوست دارن ازین کارا بکنن

گُلْی کِِه آنْ روُز دیْدًمْ

باهاش کارتون میبینم، درسهاشو کارمیکنم، نقاشی میکشیم، بازی فکری میکنیم، خاله بازی توی اتاقش میکنیم،، دوتایی گوجی میکنیم میخوابیم، غذامیپزیم، شیرینی و کیک میپزیم وووو غیرهههه،، هرکاری کنم صداش میکنم پیش خودم که تنها نمونه طفلکم💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️