2777
2789
عنوان

تمدید اجاره با مستاجر

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 40 پست
من حدود یه ماه مونده زنگ میزدم ..و چند روز مونده به اتمام قرار داد قبلی ...قرارداد جدید و مینوشتم اگ ...

اره گلم راضی هستم اما الان ۱خورده حس میکنم بد شده احساس عرور گرفتنش چون من زنگ زدم مطلع کردم ایشون بی ادبی کرده ۶ روزه قراره ب من ج بده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره گلم راضی هستم اما الان ۱خورده حس میکنم بد شده احساس عرور گرفتنش چون من زنگ زدم مطلع کردم ایشون ب ...

غرور نگرفته مسلما هر کی به جای اون باشه شما جای اون باشین دنبال خونه میگردین ....تا اخر نمیشه ادم یه جا ساکن باشه...شما یه هفته قبل موعد میتونین بگین مستاجر ببرین

انشانه که همه صاحب خونه شن منم خودم مستاجرم خونمو دادم اجاره تا پول پیششون جور کنم خودم برم خونه خود ...

چرا خونه تو دادی اجاره ....من باشم پولمو جمع میکنم یه خونه جدید میخریم هیچ وقت نمیرین جای بهتر که پول پیش واجاره بدم.

شما خودت رو بزار جای طرف احتمالا داره چن جا قیمت میگیره زمان میخواد

بله فرمایش شمام درسته.ولی خوب میتونه جواب زنگ و پیام رو بده بگه مثلن ده روز فرصت میخام

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
اره گلم راضی هستم اما الان ۱خورده حس میکنم بد شده احساس عرور گرفتنش چون من زنگ زدم مطلع کردم ایشون ب ...

بی ادبی نیست ..احساس غرور هم نیست ..کوتاه بیا ..من زنگ زدمو اون زنگ نزد ..این احساس غروره گلم

غرور نگرفته مسلما هر کی به جای اون باشه شما جای اون باشین دنبال خونه میگردین ....تا اخر نمیشه ادم یه ...

بله درسته آخه ۱بار زنگ زدم گفتم میخاید بشینید یابند شید گفت بستگی ب قیمت داره منم گفتم من نمیخام اذیت کنم بلندتون کنم باید پول جابجایی بدید و... بعد گفت دستتون درد نکنه بعد گفتم قیمت برار از بنگاه بپرسم خبر میدم بهت بعد  ز زدم بهش گفتم ۲۵ درصد بعد گفت پشت فرمون هستم خبر میدم حالا ۶ روزه خبر نداده نگرانم میگم بخاد بلند شه بازدید بده چون پول دهنشو ندارم

چرا خونه تو دادی اجاره ....من باشم پولمو جمع میکنم یه خونه جدید میخریم هیچ وقت نمیرین جای بهتر که پو ...

من خونه خریدم پول کم می‌آوردم اینجارو دادم اجاره تا پول خونه جور شه خودم رفتم جای دیگه کرایه میدم پیش کمتر تا انشالله پول پیش اینو جمع کنم بدم خودم برم خونه خودم

بی ادبی نیست ..احساس غرور هم نیست ..کوتاه بیا ..من زنگ زدمو اون زنگ نزد ..این احساس غروره گلم

چشم عزیزم من اطلاعمو دادم حالا هم ۲هفته دیگه اینبار بهش پیام میدم که به صورت مکتوب باشه ک اطلاع دادم فردا نگه توخبر ندادی

بله درسته آخه ۱بار زنگ زدم گفتم میخاید بشینید یابند شید گفت بستگی ب قیمت داره منم گفتم من نمیخام اذی ...

خب شما اشتباه کردی دو بار زنگ زدی شما قبلش یه اطلاع باید میگرفتی از بنگاه....بعد حضوری میدیش میگفتی میخوای اجاره انقدر انقدر بالا ببرم اگه هستین بسم الله .اگه نه میخوام مستاجر بیارم برا خونه یا اون میگفت مهلت میخوام شما یه مقدار صبر میکردین یه هفته قبل موعد مستاجر میبردی از بنگاه.