2777
2789
عنوان

تمدید اجاره با مستاجر

228 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها ما واحدمونو پارسال اجاره دادیم دلم سوخت گفتم دوباره باهاشون تمدید کنم ۴۵ روز مونده به موعد زنگ زدم گفتم میخاید بشینید یابلند شید شرایط جدید هم ۲۰ درصد میزارم رو اجاره یا۲۵ درصد گفت ما میشینیم بعد گفت پشت فرمون بهت زنگ میزنم آلام ۴ روزه قراره بزنگه حتی ۱ پیام نداد شما جای من بودید چیکار میکردید؟ چندتا سوال دارم اول اینک قرار داد جدید رو چند روز مونده ب اتمام قرارداد بنویسیم؟و قرار داد قبلی و باید فسخ کنیم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۴۵ روز زیاده نباید زنگ میزدی تا تاریخی که در قرارداد قید شده فرصت دارند و ۱۰ روز قبل از اتمام قرار ...

حالا ب نظرتون چرا طرف تلفنو قطع کرد گفت زنگ میزنم و ر نزد ب نظرتون الان من چیکار کنم؟

۴۵ روز زیاده نباید زنگ میزدی تا تاریخی که در قرارداد قید شده فرصت دارند و ۱۰ روز قبل از اتمام قرار ...

بعد ۱سوال قرار داد قبلی و چیکارکنم پشتش باید  فسخ نامه بنویسیم؟

شما خودت رو بزار جای طرف احتمالا داره چن جا قیمت میگیره زمان میخواد

اخه دیگ ۴ روز ؟ب نظرت چند روز من صبر کنم آخه نگفت قیمت بگیرم گفت بزار من پشت فرمون ز میزنم

آخه میترسم طرف پررو شه من بخدا باهاشون خوب تا کردم آلات قیمت واحدمون اجاره ۴تومنه من ۲ گفتم 

شاید یادشم رفته باشه حالا عجله نکن اگه زنگ نزد همون چن روز دیگ زنگ بزن اگرم ک نخواستن میسپاری بنگاه دیگ