2777
2789
سلام عزیزم خدا همه رو زیبا افریده این یه لفظه وبچه چشم نخوره میگن زشته ناراحت نشو خدا برات نگهش داره

گاهی فک میکنم از ته دلشون دارن میگن یبار نمیگن و صدبار میگن پشت سر هم

خدایا  ازت میخوام مواظب عشقم باشیm

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم بچت خوش چهره و قشنگه😍 اون ادما حسودن یا مریضن باهاشون قطع ارتباط کن اعتماد به نفس بچتو می ...

همسرم میگه پسر که نباید قشنگ باشه زَشتش خوبه😂

این که جیگریه برا خودش خدا حفظش کنه عزیزم 

ببین چون پسره میخوان دلتو خالی کنن آدمای بیشعور همه جا هست جای تو باشم میشینم جلو همچین آدمی انقد بوسش میکنم که بترکه قشنگ پسرتو بگیر بغلت ناز و نوازش کن حرفای محبت امیز بهش بزن جوری که حرص دراری زیر چشمی هم نگاشون کن ببین کی در حال سکته است من استاد این کارام آی حال میده دشمناتو بسوزونی

این که جیگریه برا خودش خدا حفظش کنه عزیزم  ببین چون پسره میخوان دلتو خالی کنن آدمای بیشعور همه ...

اره از اقوام دختری هثتن که قبل من رو همسرم کراش بود خیلی دوستش داشته ولی همسرم از اون بدش میومده میخوان دلمو بسوزونن نمیدونن به چپمم نی