2777
2789
عنوان

قطع کردن شیر شب

71 بازدید | 12 پست

پسرم یک سال و دو ماهشه. خیلیییی شیر میخوره شبا هر نیم ساعت یکساعت بیدار میشه شیر میخوره

هنوز هیچی نشده دوتا دندونش لکه قهوه ای افتاده 

جنس دندونش افتضاحه

دخترمم همینطور بود قطع نکردم الان کلا دندون سالم نداره

میگن تو این مواقع شیر شب رو قطع کنید 

بنظرتون چجوری اینکار رو بکنم؟

پستونک امتحان کن. روش های دیگه ی خوابوندن مثل روپا گذاشتن، لالایی، شعرهای موقع خواب

من از اول که بچم دنیا اومد روشای مختلف داشتم برای خوابش

اوایل قنداق، بعد لالایی کودکانه، بعد روپا گذاشتن بعد مداحی خوشش اومد، یه مدته سرشو میذاره رو سینه باباش با مداحی میخوابه

شکمش قبل خواب سیر کن با غذا کمکی که بیدار نشه

من آدم عجیبی ام، مثل خودم یعنی ندیدم تاحالا. دوتا ورژن از خودمو معرفی میکنم. ورژن اول، نوع نوجوان دهه هشتادی و شاداب و هیجانیِ منه، عاشق آهنگای سلناگومزه، اوتاکوعه، رمان فانتزی نویس و گرافیسته، زبان انگلیسی کار کرده، یکم انیماتور بوده، یوتیوبگردی میکنه، تخیلاتش و کاراکتراش براش زنده ان، ذوق ذوقی و عاشق گوگولیجاته 🥰 پایه رقص و بیرونگردی و شهربازیه 😁 تکواندوکار بوده و... | ورژن دوم من، نوع بالغ و عاقله یه زن مذهبی و خونسرد که طلبه است، ازدواج کرده و مامان شده، چادریه، در مواجهه با مسائل عاقلانه تصمیم میگیره، کتاب خونده و مطالعه فلسفی داشته و سخنرانی گوش میده و دوره های مخصوص شرکت میکنه و جلسات اخلاق داره، عاشق شهدا بوده، عاشق مشهد و کربلاست و... | و من همه ی اینها هستم 😊 شاید خیلی های دیگه مثل من باشن و نتونن خودشونو خوب بشناسن. اما به نظر من ، ما باید همه جنبه های خودمونو درک کنیم و بپذیریم تا به آرامش برسیم 🌷 اتفاقا شاید دنیای بدون مذهب ترسناک باشه یا دنیای بدون رنگ و آهنگ، خشک و نچسب... من جفت شخصیتامو دوست دارم 🙃❤️

دو سه ماهدیگه کلا از شیر بگیرش، دختر منم خیلی بیدار میشد، چندبار بردم دکتر گفتن شیر شب رو قطع کن، هر کاری کردم نشد ،تا ۲۲ ماهگی کلا قطع کردم، اما انقدر وابسته بود ۳شب تا صبح نخوابید، صبح ام جوری نمیخوابید که یهو انگار بیهوش بشه، می افتاد میخوابید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پستونک امتحان کن. روش های دیگه ی خوابوندن مثل روپا گذاشتن، لالایی، شعرهای موقع خواب من از اول که بچ ...

پستونک که اصلا نمیگیره 

روی پا هم جیغ میکشه

قبل خواب بهش غذا میدم کلی آب هم میخوره ولی باز هر نیم ساعت بیدار میشه

دو سه ماهدیگه کلا از شیر بگیرش، دختر منم خیلی بیدار میشد، چندبار بردم دکتر گفتن شیر شب رو قطع کن، هر ...

دقیقا پسر منم همینه 

وزنش خوبه

غذا هم خوب میخوره اما وابستگی داره به شیر 

تا میپره میخواد شیر بخوره

از طرفی دلم نمیاد زود بگیرمش

مکه اینکه دکتر بگه

مثل دختر منه دقیقا، هر کاری میکردم نمیشد، بخاطر شیر بیدار میشه

الان راضی هستید گرفتید از شیر

من احساس عذاب وجدان میگیرم مخصوصا که شوهرم خیلیییی بهم عذاب وجدان میده 

پستونک که اصلا نمیگیره  روی پا هم جیغ میکشه قبل خواب بهش غذا میدم کلی آب هم میخوره ولی باز هر ...

دکتر نبردی

من آدم عجیبی ام، مثل خودم یعنی ندیدم تاحالا. دوتا ورژن از خودمو معرفی میکنم. ورژن اول، نوع نوجوان دهه هشتادی و شاداب و هیجانیِ منه، عاشق آهنگای سلناگومزه، اوتاکوعه، رمان فانتزی نویس و گرافیسته، زبان انگلیسی کار کرده، یکم انیماتور بوده، یوتیوبگردی میکنه، تخیلاتش و کاراکتراش براش زنده ان، ذوق ذوقی و عاشق گوگولیجاته 🥰 پایه رقص و بیرونگردی و شهربازیه 😁 تکواندوکار بوده و... | ورژن دوم من، نوع بالغ و عاقله یه زن مذهبی و خونسرد که طلبه است، ازدواج کرده و مامان شده، چادریه، در مواجهه با مسائل عاقلانه تصمیم میگیره، کتاب خونده و مطالعه فلسفی داشته و سخنرانی گوش میده و دوره های مخصوص شرکت میکنه و جلسات اخلاق داره، عاشق شهدا بوده، عاشق مشهد و کربلاست و... | و من همه ی اینها هستم 😊 شاید خیلی های دیگه مثل من باشن و نتونن خودشونو خوب بشناسن. اما به نظر من ، ما باید همه جنبه های خودمونو درک کنیم و بپذیریم تا به آرامش برسیم 🌷 اتفاقا شاید دنیای بدون مذهب ترسناک باشه یا دنیای بدون رنگ و آهنگ، خشک و نچسب... من جفت شخصیتامو دوست دارم 🙃❤️
دختر من دقیقا یه ماهه دیگه تولد دو سال یشه،، تا صبح یکسره شیر میخوره.. امروز فردا میکنم همش که از شی ...

از شیر بگیر چون میگن بچه اگه کامل بدنیا اومده باشه و خیلی وابسته باشه ۱ سال و نه ماهگی بگیرید 

کلا از شیر گرفتن خیلی راحت‌تره تا اینکه شب ندی صبحا بدی 

الان راضی هستید گرفتید از شیر من احساس عذاب وجدان میگیرم مخصوصا که شوهرم خیلیییی بهم عذاب وجدان مید ...

دختر من جوری شده بود که دکتر و شوهرم و مادرم و همه میگفتن از شیر بگیرش تا بخوابه و غذا بخوره، اولش خیلی حالم بد بود اما بعدش که دیدم بهتر شده، خیلی راضیم