2777
2789
عنوان

چجوری تو حاملگی لاغر کنم🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 25 پست
اولا که کلا تو باردای هر نوع رژیم ممنوعه چون ب بچه اسیب میرسونی دوم اینکه ژنتیکیه این قضیه من بدبخت ...

😳🤦🏻‍♀️حالا من 65کیلو هستم زود چاق میشم میدونم 

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا که کلا تو باردای هر نوع رژیم ممنوعه چون ب بچه اسیب میرسونی دوم اینکه ژنتیکیه این قضیه من بدبخت ...

شیر میدی اذیت نمیشی با رژیم؟ 

منم درگیر همین قضیه اَم

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
😳🤦🏻‍♀️حالا من 65کیلو هستم زود چاق میشم میدونم 

متاسفانه باید این مسله رو قبول کنی منم اوایل بارداریم چقد دنبال رژیم اینا بودم 🥲اخرشم با کم خوری و رعایت چاق شدم ماهایی که استعداد چاقی داریم یادگاری بعد زایمانم داریم ایشالا بعد زایمانت کم میکنی استرس نده ب خودت واسه بچه ضرر داره من الان دوماهه زایمان کردم رژیمو دو هفتس شروع کردم

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
متاسفانه باید این مسله رو قبول کنی منم اوایل بارداریم چقد دنبال رژیم اینا بودم 🥲اخرشم با کم خوری و ...

امیدوارم به وزن دل خواهت برسی🙂من میترسم زایمانم سخت بشه با وزن زیاد

امیدوارم به وزن دل خواهت برسی🙂من میترسم زایمانم سخت بشه با وزن زیاد

من سزارین کردم ن بخاطر اضافه وزن کلا انتخابم سز بود 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
من سزارین کردم ن بخاطر اضافه وزن کلا انتخابم سز بود 

من از سزارین میترسم دلم میخاد طبیعی به دنیا بیاد نینیم با وزن زیاد مشکل ساز نشه برام🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️فرض کن من 90کیلو بشم یه خرس در حال زایمان😂😂😂

شیر خشک میدم خودم شیر نمیدم

آها

موفق باشی انشالله و به وزن مورد نظرت برسی

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
مرسی بابت دلداریت😂😂😂الان چهارمه خب 65کیلوعم تا ماه نهم چند میشم به نظرت

خواهش😂😂

ببین نهایت ۷۳.۷۴ بشی شما که بعد زایمان دو یا سه کیلو کم میکنی(بخاطر وزن جنین و جفت و ...) بعدشم شیر باید بدی ک با اون هم کلی وزن کم میکنی اصلا نگران نباش