2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتر که نمیخوره. همون شیر خشک بده به نظر من.

۱۷ ماهه شیر میدم دندونای من که‌خراب شدن هیچ. بدن دردم دارم هیچ. دخترمم وزن‌نمیگیره آخه

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر ...🌹🌷🌺
بهتر که نمیخوره. همون شیر خشک بده به نظر من. ۱۷ ماهه شیر میدم دندونای من که‌خراب شدن هیچ. بدن دردم ...

اخه بچه اولم شیرخشکی شد اینم نمیگیره .. میخوام راهی باشه ک شیرمو بدوشم خشک نشه بهش بدم

چرا رفلاکس داره ‌ چون بهش شیشه میدم شیرخشک مخصوص رفلاکس هم میخوره فک میکنم برای همین سینمو نمیگیره ش ...

خب رفلاکس داره که اگه شیر خودتو بخوای بدی خودتم باید رژیم ضدرفلاکس بگیری.

معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر ...🌹🌷🌺
چرا رفلاکس داره ‌ چون بهش شیشه میدم شیرخشک مخصوص رفلاکس هم میخوره فک میکنم برای همین سینمو نمیگیره ش ...

پسر منم ریفلاکس داشت بعضی وقتا چند روز سینمو نمیگرفت،فعلا شما بدوش شیرتو بده بهش ولی طول روز چند بار به سینت نزدیکش کن نذار کلا ول کنه سینه رو، یکم که بهتر بشه میگیره