2777
2789
عنوان

بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 22 پست
🤣🤣🤣

نگا خدا الان من و سر راهت گزاشته     

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از ته دل میخوام از ته دل ته ته دل 

خب بهش فکر نکن بیخیالش شو یه مدت ، درست میشه

به نظر میاد استرست بالا باشه باید آرامشتو‌حفظ کنی اینجوری که استرس داشته باشی اصلا باردار نمیشی ؛ با استرس هورمونهات تنظیم نمیشن فولیکول خوب نمیدی

شاید شوهرت مشکل داشته باشه

اینارو چک کردی؟!

چلخ بری چیه؟ موقعه عروسی انجام دادیم ی چیزی تو این مایه ها

ببین بعضی ها بخار دعا وطلسم که خودشون هم ازش خبرندارن خیلی چیزاشون بسته میشه وخیلی هاهم هستن بخاطراینکه همزاددارن بچه دارنمیشن وخیلی هاهم هستن بخاطر وسایلشون مثل شونه سرشون لباسشون که نبایدبدن به کسی استفاده کنه توی چله میفتن وخیلی ها هستن زمان ازدواجشون بدون اینکه بفهمن اون روز روزمبارکی نیست وقمردرعقربه یا درهمون روز ازدواجشون یکی ازنزدیکانشون فوت کرده باعث بسته شدن همه چی میشه نمونش مثل بچه دارنشدن وووخیلی چیزای دیگه که خیلی ها این چیزارو خرافات میدونن وقبول ندارن چون تجربه ای ندارن

بله مشکل داریم

سلام عزیزم، نذر کن 7تا سه شنبه سفره موسی بن جعفر بندازی لازم نیست مهمون داشته باشی تنهایی تاقبل غروب آفتاب انجام بده، توش پنیر و سبزی و تسبیح و قرآن بزار و برای هر نیت یه شمع روشن میکنی و قبل از روشن کردن شمع نیت میکنی بعد روشن میکنی بعد دعای توسل میخونی هدیه به موسی بن جعفر تموم شد شمع را خاموش کنید غذای سفره را بخورید یا به فقیر بدید، عالیه از روزی که شروع کنی معجزه ها میبینی،نزدیک اذان مغرب اسفند با کندر مخصوص دود کردن دود کن هر روز، چله سوره تکویر هم انجام بده اگه طلسم یا سنگینی یا چشم باشه برطرف میشه، 2000صلوات هدیه به شهید سامانلو و شهید ابراهیم هادی برای بارداری فوق‌العاده تاثیر داشت خودم مونده بودم شمام امتحان کن و نذر کن 40 روز 2رکعت نماز مثل نماز صبح هدیه به امامزاده سید محمد تو عراق هستند کنید ، از طب سنتی هم کمک بگیر، کدوم شهر هستید 

من یکی از دوستام برا ازدواج چله بری کرد الان 6ماهه یک خواستگار براش نیومده درصورتی که قبلاً چند تایی ...

براازدواج بایدگشایش گرفت وچله بری هم میشه کرد ولی اون شخصی که میخوادبرات انجام بده بایدبفهمه چه روزی وچه ساعتی انجام بده که اون کارش جوابده وگرنه همینجورسرخود انجام بدی فقط براپول خب همینه که بایداینجوری بشع

دعا کنین منم ازدواج کنم😔

سلام عزیزم، نذر کن 7تا سه شنبه سفره موسی بن جعفر بندازی لازم نیست مهمون داشته باشی تنهایی تاقبل غروب آفتاب انجام بده، توش پنیر و سبزی و تسبیح و قرآن بزار و برای هر نیت یه شمع روشن میکنی و قبل از روشن کردن شمع نیت میکنی بعد روشن میکنی بعد دعای توسل میخونی هدیه به موسی بن جعفر تموم شد شمع را خاموش کنید غذای سفره را بخورید یا به فقیر بدید، عالیه از روزی که شروع کنی معجزه ها میبینی،نزدیک اذان مغرب اسفند با کندر مخصوص دود کردن دود کن هر روز، چله سوره تکویر هم انجام بده اگه طلسم یا سنگینی یا چشم باشه برطرف میشه،اینم انجام بده، صدبار بگو طه و یه توحید بخون، دوباره صد بار بگو طه و یه توحید بخون تا 7مرتبه تکرار کن، دفعه هشتم صدبار بگو طه و 17بار توحید بخون عالیه معمولا دفعه اول جواب میده اما تا یک هفته بخون، چله نماز هدیه به امامزاده سید محمد تو عراق هستند مثل نماز صبح هست خوبه انجام بده، ختم 11روزه مزمل خیلی خوبه کاربر azizjan تو تاپیک اولش توضیح دادن کامل خیلی خوبه برای ازدواج بخونید انشالله حاجت بگیرید