2777
2789
عنوان

چرا خدا به بعضیا بچه نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 38 پست
اينو همينجا به خانمي گفتم كه واقعا خودش گفت اميد ندارم  تايپيكشو پيدا كردم برات ميزارم  ...

خودت انجام دادی؟

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره 

بعد چقد باردار شدی

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
اره 

چند وقت اقدام بودی

چند وقت اقدام بودی

ببين من بچه دومم بود اولي ٤-٥ماهي شد بدون مشكل سر اين دكتر گفت تنبلي داري و برو سه ماه ديگه بيا دارو بدم 

ماه مهر اقدام كردم 

اكثر روزا قنر در عقر بود كه ميخورد تو تخمك گذاريم يكي بهم اين دستورو گفت اخه دكترم خيلي بد صحبت كرد دكتر حاذقيم هستا 

و خلاصه من شروع كردم خوردن اون ماه تموم شد راستش اواخرش مطمئن بودم حامله نيستم و نميخاستم ديگه اقدام كنم اما اون خانمي كه ميگم ماه ها منتظر بود 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

دایی من بعد از 22سال بچه دار شد. الان دوتا بچه داره. 13، 14 ساله ان. ان شاء ا... خدا دامن همه اونهایی که بچه میخوان رو سبز کنه. 🌹🌹🌹

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
نه عزیزم دوسال زیاده هفت هشت سالم زیاده... وقتی ی چی رو از عمق دل بخوای یک ماهشم زیاده 

درسته ولی صبور باش 

انشاالله خدا بخواد همین روزا خدا نینی سالم بهت بده 

ولی اگه استرس و ناراحتی داشته باشی باردار نمیشی چون دشمن بارداریه