2777
2789
عنوان

چرا خدا به بعضیا بچه نمیده

754 بازدید | 38 پست

خدا به ایدزی معتاد مافنگی آدم های قاتل داعشی بچه میده...

به اونایی که بچه رو نمی‌خوان و هی سقط می‌کنند راحت بچه میده...

یک نفر که له له میزنه شب می‌خوابه خواب می‌بینه صبح می‌خوابه خواب می‌بینه بچه نمیده...

نمیدونم ابن چه رسمیه...

بعد دوسال و اندی بدو بدو کردن سر بچه...

باید بگم بسیار خسته ام و دلم ریش میشخ بچه رو میبینم..

و تو خانواده همسرم حس اینو دارم گه غریبم 

نگید چشمم چشمیه ها بعد این همه از عمق دلمه عمق دل 

من تمام تلاشم کردم و بیشتر میکنم ولی این رسمش نبود 

من که از همه بدتر و پست تر نیستم که دعاهام بی جواب میمیونه

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوسال کمه !!! بعضیا بعد ۷ ۸ سال بچه اوردن

نه عزیزم دوسال زیاده

هفت هشت سالم زیاده...

وقتی ی چی رو از عمق دل بخوای یک ماهشم زیاده 

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
چون هیچ جای دنیا هیچ عدالتی وجود نداره….

دقیقا من گاهی بچه های مظلوم فلسطین یا هرجایی دنیا که تو فقرن و جنگن میبینم میگم واقعا خدا چطوری میتونی کاری نکنی؟

اونا چقد خدا رو از ته دل صدا کردن؟

چقد نفسشون حق بوده؟ 

عجیبه دنیا عجیب اندر عجیب 

چی بگم

حکمت خداست

حضرت موسی هم بچه نداشت. انقد سر این موضوع اذیتش کردن که توی تورات اومده استغفرالله مردی نداره. 

یا پیامبر خودمون. بهش میگفتن ابتر. چون همه‌ی بچه‌های پسرش توی بچگی می‌مردن. 

عزیزم درکت میکنم اما سخت تر از بچه ندادن اینه بچه بده و بگیره اما باید به حکمتش برسی منم خیلی سختی کشیدم اما آخر سر جوابه سختیامو داد،ایشاالله به زودی معجزه خدارو میبینی.

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
نه عزیزم دوسال زیاده هفت هشت سالم زیاده... وقتی ی چی رو از عمق دل بخوای یک ماهشم زیاده 

منم داداشم نزدیک 2 ساله ازدواج کرده 

هنوز بچه دار نشده 

انشالاه که شما و زنداداش من و بقیه خانومایی که بچه ندارن هر چه زودتر بچه دار بشن 

ناشکری نکنی عزیزم من هیچ مشکلی نداشتم برای باردار شدن اما خودم درگیر یه بیماری شدم  و تموم استرسم این بود تو این اوضاع بچه دار نشم و این داستان شش سال طول کشید تا درمان شدم و خدا پسرمو بهم داد 

حرف شنیدم درد کشیدم متلک شنیدم ارزوی لمس یه دستای کوچولو منو دیونه کرد اما انگار قسمت نمیشد 

عزیزم ناامید نباش 

یه نفر میشناسم بعد از ۱۴ سال تلاش باردار شد 

دلم روشنه بزودی شماام مامان میشی😍🤗

الهی بحق علی و اولاد علی خدا بزودی دامنت رو با نی نی سبز کنه🤲

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭