2777
2789

من اولاشم

فعلا وسواس تمیزی گرفتم

خدا به خیر کنه😅

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وسواست دیدم ک ب چی بود...گلم خودتم ک میدونی وسواسی..چرا ی چیزی ک واقعاغیرقابل باور و اصن غیرممکنه رو ...

خودم قبول دارم خخخ مغزم قبولش نداره یا شایدم داره اذیتم میکنه ،منتظرم به دنیا بیاد خوب بشم بلکه شبیه باباش بشه 

خودم قبول دارم خخخ مغزم قبولش نداره یا شایدم داره اذیتم میکنه ،منتظرم به دنیا بیاد خوب بشم بلکه شبیه ...

😂😂😂😂😂....عزیزم مغزت دقیقا مث مغزمنه خیلی درکت میکنم خیلی سخته...ولی هروقت این فکرمیکنی بگو اگر برای کسی تعریف کنم من مستقیم میبره تیمارستان اونجاس ک ب اوج غیرممکنی این فکرک اسایشت رو گرفته پی میبری..من ک خودم وسواسم ذارم بت میگم وای خیلی دیوونه ای الیته باعرض معذرت بابالذت ببر اخه استخر اسپرمش کجا بود اسپرم بیرون رحم حتی چن ثانیم زنده نمیمونه اونم تو اب خخخخخخ

😂😂😂😂😂....عزیزم مغزت دقیقا مث مغزمنه خیلی درکت میکنم خیلی سخته...ولی هروقت این فکرمیکنی بگو اگر ...

ایی قوربون ادم چیز فهم ،خب دیگه وسواسی ها خیلی گناه دارن ،اینجوری نبودم بخدا یهو افتاد تو سرم ای بمیره اونکه انداختش تو فکرم  حالا واسم دعا کن ،ان شالله ختم به خیر بشه ،و اینکه بچمو دوس داشته باشم ،میترسم دوسش نداشته باشم 

😂😂😂😂😂....عزیزم مغزت دقیقا مث مغزمنه خیلی درکت میکنم خیلی سخته...ولی هروقت این فکرمیکنی بگو اگر ...

دفعه بعد میرم پیش دکتر بلکه دارویی چیزی بده از فکرش بیام بیرون 

ایی قوربون ادم چیز فهم ،خب دیگه وسواسی ها خیلی گناه دارن ،اینجوری نبودم بخدا یهو افتاد تو سرم ای بمی ...

دوس میداری مطمعن باش ب دنیابیاد بغلش کنی دیوونش میشی شکککک نکن مگ میشه اصن...من میفهممت ذهنت اذیتت میکنه تامیتونی فکره رو برا خودت مرور کن و ب مسخره بودنش بخند واقعا چرت و مسخرس خیلی .اینجوری میفهمی الکیه

دوس میداری مطمعن باش ب دنیابیاد بغلش کنی دیوونش میشی شکککک نکن مگ میشه اصن...من میفهممت ذهنت اذیتت م ...

ممنون عزیزم ، اینم یه بار الهی ،مث بقیه مریضیا خدا خودش بخیر بگذرونه ،خودش به بچم و خودم کمک کنه الهی امین 

بروحتما ولی توی بارداری نمیدونم بدن یان.منم دارومیخورم..من وسواس و ترس خیانت دارم تاپیکامو از صفه اخ ...

اره دیدم ، کاش منم همین وسواس و داشتم بهت حق میدم و درک میکنم ولی همه اینا تو ذهنمونه،در کل وسواس اصلا چیز خوبی نیست ولی من دوس نداشتم با بچم امتحان بشم ،خط قرمز منه ،خدا به دادمون برسه 

دارو خوردی خوب شدی ؟

اره دیدم ، کاش منم همین وسواس و داشتم بهت حق میدم و درک میکنم ولی همه اینا تو ذهنمونه،در کل وسواس اص ...

وای ن وسواس اینی ک من دارم خیلی سختهههه کلا شوهرم رو بیچاره مردم ازش متنفرشدم و میگم من یک خیانت دیده ت بدیخخختم...منم خط قرمزم این بود...دارو بخوری خوب میشی من بهترم ولی خب ی سری چیزاتو ذهنم بیرون نمیره اما شما چون ی فکره و شدید نیس خوب میشی

وای ن وسواس اینی ک من دارم خیلی سختهههه کلا شوهرم رو بیچاره مردم ازش متنفرشدم و میگم من یک خیانت دید ...

خدا به هر دومون کمک کنه ، البته قبلش باید خودمون به خودمون کمک کنیم ،چطوریش و همون طور که خودت تو کامنت قبلی گفتی ،اینکه بگیم یه فکر چرته و همش تو مغزمونه 

2810