2777
2789
عنوان

سامسونگ جی هفت

2369 بازدید | 37 پست

سلام خانمها خوبین بالاخره پول دستم اومد و میخوام گوشی بخرم مدلی هم که انتخاب کردم سامسونگ جی هفت هست  میخواستم راهنماییم کنین که تو خریدش چه چیزایی رو مد نظرم بگیرم دوستایی که تازگی خریدن میشه بگن چه قیمتی خریدن ایا با حسگر اثر انگشت خوبه یا بدون اون کلا هر اطلاعاتی دارین بگین ممنون 

محتاجم به دعا

من فکر میکنم تو اون رنج قیمت مدل های خیلی بالای اچ تی سی رو بتونی بخری که خیلی خیلی بهتر هم هست 

خدایــــــــــــــــــــــــــا شکـــــــــــــــــــــــــرتــــــــــــــــــــــــ........

الان مامان من اچ تی سی خرید، 610 هزارتومان

دوتا سیم فورجی

دوربین پشت 16 جلو8

اندروید 7

ال سی دی 5/5 اینچ

هرچی بگم ازین گوشی کم گفتم 

خدایــــــــــــــــــــــــــا شکـــــــــــــــــــــــــرتــــــــــــــــــــــــ........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من j7پرایم خریدم سه ماه پیش تاالان که خوب بوده چشمش نزنم ازش راضیم خداروشکر گوش شیطون کر بشه ا ...

پرایم رو چند گرفتی؟ از دوربین پشت و سلفیش راضی هستی؟

خدایااااااااااا شکرت
همه در محضر توییم.

من ۲۰۱۵ اش رو خریدم اونموقع ۸۲۰ شد با لوازم جانبی سال بعدش که پارسال باشه همسرم ۲۰۱۶ اش رو خرید حدود ۹۰۰.... من خیلی از این گوشی راضی ام هیچ هنگ نکرده...کلا از وقتی یادمه گوشیام سامسونگ بوده اونوقتام که سونی اریکسون بوده کلا وقتی میری یه برند انتخاب میکنی دیگه عوض نکن تو همون برند گوشیتو عوض کن البته این نظر منه...سامسونگ کیفیت تصویرش نسبت به باقی موبایلا بهتره

سخن نیک را از هر کسی، هرچند به آن عمل نکند، فراگیرید...  

پرایم رو چند گرفتی؟ از دوربین پشت و سلفیش راضی هستی؟

۹۵۰ گرفتم با مخلفات و صفحه ضد خش و قاب و اینا شد ۱ و خورده ای 

اره دوربینش خوبه هم پشت هم جلو 

خداروشکر 

خدایا شکرتتتتتتت همین
2810