2777
2789
عنوان

بعنوان آخرین تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 42 پست
قانع شدن ت چه حد همش قانع بشم که درست میشه آخه چی درست میشه شما بگو مشکلات من درگیری خانوادم هیچ وقت ...

با خانوادت اصلا با هم رفتیم پیش مشاور؟ خود اون مادرتم معلومه تو اون زندگی داره عذاب میکشه..پدر مادرت در جریان این قرص‌ها و خودکشی هستن؟ 

با خانوادت اصلا با هم رفتیم پیش مشاور؟ خود اون مادرتم معلومه تو اون زندگی داره عذاب میکشه..پدر مادرت ...

مادرم در جریانه و میگه بکش خودتو مارو هم راحت کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمینا تا به این سن رسیدی ..خوبیهایی هم داشته..برات امکانات تحصیل و خوراک و..فراهم کرده..با هم دیگه ...

روانپزشک رفتم گفت افسردگی واینا داره ولی قبول نداره مادرم ومیگه تلقینه

عزیزم ورزش کن ..درس بخون..کنکورتو ی رشته خوب ی شهر دیگه قبول شو..آینده خوبی در انتظار ته تو دختر باه ...

اتقدر حالم بده که اصلا دوست ندارم سمت کتابام برم فقط کارم شده گریه

یکی از آشناها خواست با قرص خودکشی کنه 

زنده موند ولی الان نه کلیه داره نه کبد زندگیش نابود شد 

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(

خانواده چیزی نیس که خودمون انتخابش کنیم..۹۰ درصد آدما از خانواده هاشون ناراضین..مادرت افسردگی داره.خودشم سابقه خودسوزی و..داشته از زندگیش ناراضیه...پس این حرفا دست خودش نیس..باید کمکش کنی..تو قوی باش ..این روزها میگذره..مطمین باش خدایی که بوجودت آورده با تلاش خودت سرنوشت خوبی هم برات مقدر می‌کنه..کتاب کتابخونه نیمه شب را دانلود کن و بخون..تو این موقعیت حالتو خوب می‌کنه 

کاش افسردگیت زودتر خوب بشه، افسردگی بدترین بیماری دنیاس، حتی از سرطان هم آزار دهنده تره

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت