2777
2789
عنوان

بعنوان آخرین تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 42 پست
اون همه چیزو میدونه من ۶ بار خودکشی ناموفق داشتم و همشو خبر داره و خودشم موافق اینکاره

هم خودت هم اون دختر خاله ی احمقت ، عقل درست حسابی ندارید. تویی که ۶ بار اقدام کردی باید میفهمیدی مشکل افسردگی داری پا میشدی میرفتی روانپزشک ، چند ماه قرص اعصاب و افسردگی میخوردی نرمال میشدی. 

با طناب اون دختر خاله ات که کاملا مشخصه دیوونه اس توی چاه نرو

اگه موافقه چرا خودشو سَقَط نمیکنه؟؟؟؟؟ چرا سُر و مُر و گنده نشسته تا تو بمیری؟؟؟؟؟؟ خوب چرا خودشو نمیکشه؟ چرا تو رو تشویق میکنه؟؟؟ عقل داشته باش

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
وقت واسه قرص خوردن زیاده دختر جان  یکم قوی باش این چ کاریه جوونای ما یاد گرفتن تا ب ی مشکل میخ ...

وقتی یکی به حد جنون میرسه دیگه وقت رو نمیشناسه فقط تنها چیزی که آرومش میکنه مرگه🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم خودت هم اون دختر خاله ی احمقت ، عقل درست حسابی ندارید. تویی که ۶ بار اقدام کردی باید میفهمیدی مشک ...

وقتی یکی به ته خط میرسه دیگه هیچی براس مهم نیست روانپزشکم رفتم هیچ تاثیری نداشت روم نتیجه ش شد مردن

تو انقدر ساده هستی که حتی دشمن خودت دختر خالت نمیشناسی 

من تنها کسی که تو زندگی هست اونه اون از جیک وپیک زندگیم خبر داره و همه چیزو میدونه حتی اون از خودکشیام خبر داره

وقتی یکی به ته خط میرسه دیگه هیچی براس مهم نیست روانپزشکم رفتم هیچ تاثیری نداشت روم نتیجه ش شد مردن

روانپزشکتو عوض میکردی 

خود دانی. ولی اون دختر خاله ات خیلی مریضه . به خودت بیا. با طناب اون توی چاه نرو

ازدواج میکنی بچه دار میشی میری سر خونه زندگیت بابا.

نکن این کارای احمقانه رو . 

جلوی چشمم پسر ۲۳ ساله قرص خورده بود داشت جون میداد دیر فهمیدیم . لحظات آخر اشک از چشماش میریخت میگفت گوه خوردم کمکم کنین . و متاسفانه خودشو خیس کرد ...

کاری هم از دست هیچ کدوممون دیگه بر نمیومد جز تماشا....

عزیزم ازدختر قوی مثل شما بعیده ک بخای همچین کاری بکنی بخاطر حرف هیچکس اینکارونکن میدونی چ روزای قشنگی درانتظارتن؟؟؟

من توقعم از دخترای سرزمینم خیلی زیاده چون ما زیادی قوی هسیم و نمیتونیم بخاطر همچین حرفای جابزنیم درعوض تلاش میکنیم برای موفقیتمون شادبودنمون

دلیل نمیشه هرکسی ک بودنمون رو نمیخاد بریم خودمون رو بکشیم قشنگم🧡

خدایا شکرت
روانپزشکتو عوض میکردی  خود دانی. ولی اون دختر خاله ات خیلی مریضه . به خودت بیا. با طناب اون ...

من نمیتونم خوب و بد رو تشخیص بدم دیگه راستش بریدم واقعا بریدم دیگه به هیچی فکر نمی‌کنم افسردگی شدیدی گرفتم و تنها فکرم مرگه

من نمیتونم خوب و بد رو تشخیص بدم دیگه راستش بریدم واقعا بریدم دیگه به هیچی فکر نمی‌کنم افسردگی شدیدی ...

وقتی خودت آگاهی که قدرت تشخیص خوب و بد نداری پس دست به تصمیم احمقانه نزن

اون قرصای بی صاحابم بریز توی مستراح. همون جایی که باید خیلی وقت پیش دختر خاله ی روانیتو مینداختی

نکن..... بخاطر خودت میگم.... لحظه ی جوون دادن دیگه کار از کار میگذره..... هیچ کس نمیتونه کمکت کنه حتی اگر یک هزارم درصد پشیمون بشی

چند وقت دیگه این نوقع کنار شوهرتی بچه ات توی بغلته سر خونه زندگیه خودتی.... 

من تنها کسی که تو زندگی هست اونه اون از جیک وپیک زندگیم خبر داره و همه چیزو میدونه حتی اون از خودکشی ...

خب بدونه مگه هر کی هر چی ازت بدونه دوستته دختر درستی نیست اگه دوستت داشت حداقل میبرت رواشناس مانعت میشد

بنظرم خودت بکش  دیگه چرا توضیح میدی وقتیم قانع نمیشی و اینقدر ضعیفی اخرت خودتو بسوزون

قانع شدن ت چه حد همش قانع بشم که درست میشه آخه چی درست میشه شما بگو مشکلات من درگیری خانوادم هیچ وقت درست نمیشه 

سلام دختر خوب....ما همه مشکلاتی در زندگیمون داریم و از پدر مادرامون حرفای زیادی شنیدیم..ی کوچولو به خوبیاشون فکر کن..تو فرصتهای زیادی برای زندگی آیندت داری..با سعی و تلاش میتونی خودتو نجات بدی..این کارو نکن با خودت..با مشاوره ۱۴۸۰ صحبت کن

2810