2777
2789
عنوان

گردن گرفتن نوازد

154 بازدید | 34 پست

ترو خدااااا خواهششششااااا جواب بدید اگه میدونید داغونم و بهم ریخته دنبال روزنه امیدم

پسرم الان ۵ماهه و۲۴ روزه اشه.۲۷ همین ماه میشه ۶ تمام.گردنش گرفته تقریبا اما نه کامل.میزارمش رو سینه برا ی ثانیه سعی میکنه بالا بیاره گردنش اما دوباره میبره پایین یا بغلش میکنم ی ثانیه نگ میداره دوباره شل میشه ب پایین.دستهاش تو دهنش میکنه .باهاش حرف بزنم جوابم با آغو آعو جواب میده .میخنده صدا خنده داره.لبخند میزنه .پاهاش تکون میده .بگیدددددد کسی بود اینجور بود ک گردنشتو این سن شل باشه اماخوب شه.دکتر هم بردم گفت تا ۸ماه زمان بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی از بچه ها دیر گردن میرن طبیعیه

ولی همینکه میگی یک ثانیه نگه میداره خوبه احتمالا تا همون ۸ ماه ک دکتر گفته کم کم کامل بگیره

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

من شنیدم مادر گوشت گردن زیاد بخوره بچه زود گردن میگیره

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
بعضی از بچه ها دیر گردن میرن طبیعیه ولی همینکه میگی یک ثانیه نگه میداره خوبه احتمالا تا همون ۸ ماه ...

دکار ی ازمایش نرمی استخوان ووویتامین دی براش نوشت گفت بش زمان بده تا ۸ ماه

دکار ی ازمایش نرمی استخوان ووویتامین دی براش نوشت گفت بش زمان بده تا ۸ ماه

انشاالله میگیره تا ۸ ماه.

فقط قطره های ویتامینشو غافل نکنی حتما بدی

بعضی از بچه ها دیر گردن میرن طبیعیه ولی همینکه میگی یک ثانیه نگه میداره خوبه احتمالا تا همون ۸ ماه ...

ان شاالله ان شاالله

خدا دلت شاد کنه خوندم پیامت قلبم اروم شد .تروخدااااااااا پسرم دعا کنین ..کابدپوسم دو روز شد این .میترسم

دختر منم دیر گردن گرفت البته تو بغل  کانل می‌گرفت و ولی در حالت دراز کش که بلند می کردی  عقب می افتاد ...الانم هیچ مشکلی نداره  دلیل شم زود دنیا اومدن و تپلی زیادش بود  وزن بچت چنده ؟ چن هفته دنیا امد