2777
2789

۲۰ سالمه 

ولی نمیدونم کی میشه که برای هر کاری بهم گیر ندن . خانوادم خیلیییی اذیتم میکنن اصلا اجازه ندارم دست به صورتم بزنم یا حتی مانتو یا لباس هایی که دلم میخواد رو بپوشم همش مثل دهاتی  ها میگردم به شدت هم توسری خورم 

برای خودم یواشکی ۳ تا مانتو گرفتم ولی میدونم هیچ وقت حق استفاده ازشون رو ندارم  . 

باز خداروشکر اینجا وجود داره آدم حرف دلش رو بزنه سبک شه💓

هیچوقت🙂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الان پستایی از جنس مگه دهاتیه چشونه ب تاپیکت سرازیر میشن 

بله 

ولی من منظورم تیپ ظاهریم بود . دوست دارم زیبا به نظر برسم مثل بقیه هم سن و سال هام ولی همین چیز کوچیک برای من بلند پروازیه

درست میگی  چندروزپیش رفتم بجنورد که یک شهرستان کوچیکه اکثرابی روسری بودند

اره بابا الان دیگه ۷۰ درصد خانما کلن روسری ها تا نصفه مانتو کوتاه جلو باز ...آرایشای آنچنانی ...بعضیا لباس لش 

کسی هم چیزی نمیگه ...بعضی خانواده ها هم سنت قدیمن

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
اره بابا الان دیگه ۷۰ درصد خانما کلن روسری ها تا نصفه مانتو کوتاه جلو باز ...آرایشای آنچنانی ...بعضی ...

دقیقا سرچهارراه پلیس بود اما کاری نداشت انگاربهشون گفتن دگ ب بیحجابی کارنداشته باشید