2777
2789

۱۰۰ تا قرص متفورمین خوردم ولی خب هیچی بهم نشد وخودزنی هام شروع شدن و خودکشی پی در پی مادرم در جریان بود ولی به روی خودش نمی‌آورد میگفت بمیری م من خودکشی کردم چی شد تونم مثل من و کلا هیچ احساسی نسبت بهم نداشت همیشه روم انگ میذاشت میگفت تو میری تو اتاق درس نمیخونی با پسر حرف میزنی خودم صداشو شنیدم واین باعث شک پدر و برادرم شد در حالی که تو عمرم حتی نگاه به چشم مرد غریبه هم نکردم مادرم فقط قصد اینو داشت آبرومو ببره 

گذشت تا رشید به امسال که دیدم من نمیتونم برای کنکور بخونم افکارم پریشون کتاب جلومه و تو افکارم زندگی میکنم و خوی زندگیم پدر مادر خیالی داشتم که خیلی بهم محبت میکردن و همه عمرم تو رویاها بودم همش یکی تو ذهنم بود که باهام حرف می‌زد میگفت خودتو بکش تو ارزش زندگی نداری چرا زنده ای و این باعث خودکشی های متعدد من میشد که هیچ تاثیری رو مردنم نداشت مردن برای من مثل آب  خوردن و اصلا برام مهم نیست به چه نحوی فقط میخام بمیرم و راحت شدم انقدر که من تو ذهنم با خودم حرف میزدم این باعث شکایت معلمم هام میشد و میگفتن تو حواست به کلاس نیست تو قبلا شاگرد ممتاز بودی این نمرات چیه و... دوستام میگفتن نرگس خیلی تغییر کردب و من واقعا تغییر کرده بودم من تو آتل اتاق و صبح تا شب گریه کیک دم وقتی عصبی میشدم خودزنی های فجیع میکردم چون امیدی به آینده نداشتم و میدونستم اگه قبول نشم از خونه پرتم میکنن بیرون و این واقعا انجام می‌گرفت 

اینم بگم من بلایی سرم اومده بود که اصلا نمیتونستم رو یه هدف باشم هر روز افکارم عوض می‌شود فکر مردن ولم نمیکرد تا به پیشنهاد دوستم به دوت روانشناس آنلاین حرف زدن و تشخیص اختلال دو قطبی دادن و من یه هیچکس نگفتم ولی من صبح تا شب کابوس میدیدم و اصلا حالم خیلی بد بود ولی به روی خودم نمیاوردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و این مشکلات باعث شد من رفتار متعادل نباشه هر روز خودطنی و جیغ بکشم افسرده بشم هیچ لذتی نبرم از زندگی واز ایه دخار شاد و پر انرژی به یه افسرده و غمگین تبدیل بشم که همه آرزوهاش پر پر شد و منتظر فرصتم برای خودکشی 

همه اینارو گفتم که بدونین بچه آوردن فقط آوردنش نیست لطفاااا تست روان بدین لطفا سر پیری بچه دار نشین و اینکه لطفاااا بچه هاتونو مقایسه نکنین🙂💔

و من رشته های هنری و ورزشی زیادی رفتم و همشو تونستم موفقیتی به دست بیارم از تئاتر گرفته تا نمایشنامه ...

به همکلاسی هم نگفته بودی پریود می شی؟ مشاور مدرسه کسی؟

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤

عزیزم خدا بزرگه.

امیدت رو از دست نده.

تو می تونی یک همسر خوب و یک مادر خوب در آینده بشی.

من الان تو وضعیتی هستم که اگه نماز و روزه های قضامو به جا بیارم با روی باز از مرگ استقبال می کنم. 

ولی مرگ دریچه ای به دنیای ابدیه، سن ۱۸ سالگی سن مهمیه. من خودم تا اون سن خیلی سختی کشیدم ولی سختی های تو از من بیشتر بود.

امیدوارم صد هزار ده برابرشو برات جبران کنه.

ان شاءالله یه موقعیت خوب برات پیدا میشه اونجا هم می تونی ورزش کنی هم اطرافت رو آدم های خوب پر می کنند.

لطفا خود زنی و خودکشی رو متوقف کن. اونا مرحم دردهای تو نیستن.

نگران بیرون کردن از خونه هم نباش. به خاطر آبروی خودشون هم که شده بیرونت نمی کنن.

برادرت ازدواج نکرده؟

عزیزم خدا بزرگه. امیدت رو از دست نده. تو می تونی یک همسر خوب و یک مادر خوب در آینده بشی. من الان ...

نه نگفتم چون هیچ درکی نداشتم ازش میترسیدم از این موضوع برادرم ازدواج نکرده  ولی جدا خونه داره خودش و من راستش امروز رفتم دارو خریدم دیگه میخام خودمو خلاص کنم آخرین راهم رو امتحان کنم🙂

نه نگفتم چون هیچ درکی نداشتم ازش میترسیدم از این موضوع برادرم ازدواج نکرده  ولی جدا خونه داره خ ...

گوشی داشتی که داخل اینترنت سرچ کنی.

عزیزم. تو زندگی فقط خودت و خدای خودت مهم هستید.

با خدا معامله کن. تحمل کن و کم کم تلاش کن شرایط رو تغییر بدی.

من دوست دارم. جدی می گم. برو یه موسسه خیریه یا همینجا سرچ کن کلی زندگی های بدتر از ما همیشه پیدا می شه.

خواهران منصوریان که ورزشکار هم هستند رو نگاه کن چه زندگی های سختی داشتن.

زندگی علی رضا بیرانوند رو نگاه کن.

الان نگاه کن زندگی بیرانوند چقدر تغییر کرده.

یه بوکسور معروف خارجی هم دیدم که زندگی خیلی سختی داشت.

ان شاءالله خدا برات جبران فقط ازش کمک بخواه. باهاش حرف بزن.

تو ان شاءالله می تونی به یه زندگی بهتر از زندگی پله و رونالدو برسی.

اونا هم زندگی سختی داشتن.

ان شاءالله شرایطتت روز به روز تغییر می کنه.

سعی کن بری مسجد.

همیشه با وضو باشی.

یه دفتر داشته باش که با خدا صحبت کنی

نه نگفتم چون هیچ درکی نداشتم ازش میترسیدم از این موضوع برادرم ازدواج نکرده  ولی جدا خونه داره خ ...

تو تلاشت رو بکن ان شاءالله به یه جای برسی که تو الگو بقیه باشی

راستش دیگه به هیچی فکر نمی‌کنم فقط مردن 

نمی دونم چی بگم که دلگرمیت باشه.

ولی بدون تا زندگی ای با مرگ باید مبارزه کنی.

نه اینکه ازش فرار کنی.

مرگ تو رو وادار به تغییر می کنه.

عذابت اون دنیا با خودکشی بیشتر می شه.