2777
2789
عنوان

شما اگه جای من بودید؟

59 بازدید | 5 پست

دوستان من ۲۱ سالمه و متاهلم ولی وضع مالی مون تعریفی نداره شوهرم تازه میخواد بره سربازی و کلا تو این شرایط فکر بچه رو نمیکردم ولی آزمایشم مثبت شد

میتونم قرص بگیرم ولی قلبم این تصمیمو نمیخواد

ازون طرف عقلم میگه چی الان تو زندگیت سرجاشه که بچه هم بیاد این وسط؟

ما بخاطر مشکلات مالی از اول زندگیمون یه سفر دونفره نرفتیم! مستاجر هم هستیم همش منتظرم صابخونه بندازه بیرون/ با این حال شوهرم بمن میگه مثبت اندیش باش امیدوار باش! اومدم اینجا چون نمیتونم به هیچ کسی بگم و نطرشو بخوام .. شما جای من بودید بچه رو نگه می داشتید ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تصمیم با خودته

اگر نگهداری همون بچه فردا پس فردا نتونی دوتا نیازشو تامین کنی برمیگرده میگه پس چرا دنیا اوردی

اگرم سقط کنی شاید خدایی نکرده دیگه باردار نشی

همینجا چندمورد دیدم تو دوران عقد باردار شدن سقط کردن و دیگه نشدن 

تو هنوز با نبودنت تموم بودن منی ❤️‍🩹

من نگه میداشتم 

به خدا اعتماد کن 

وقتی اون بچه رو تو دلت کاشته مطمئن باش میدونسته بعدش چی در انتظارته 

نگران نباش فداتشم امیدت فقط بخدا باشه 

ولی بچه رو ننداز که چوب بدی میخوری 

خیلی حواست باشه 

سلام عزیزم مبارک باشه💋

من به بزرگی خدا باور صددرصد دارم، اگر جای شما بودم بچه رو نگه میداشتم

الهی که بهترین تصمیمو بگیری ♥

دوستای عزیزم من کارشناس بیهوشی شاغل در مرکز جراحی زیبایی هستم، اگه سوال درمورد عمل های زیبایی داشتین روی من حساب کنین😍👩🏻‍⚕️